Ο Ιωάννης Παπαπέτρου αναφέρθηκε στο μεγάλο διπλό στο ΣΕΦ, αποθέωσε τον Κέντρικ Ναν και άφησε αιχμές για τη διαιτησία.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για το παιχνίδι:
«Είμαστε 2-0 με την πλάτη στον τοίχο, θέλουμε άλλο ένα, γιατί το επόμενο είναι αυτό που κρίνει το Πρωτάθλημα. Χρειάστηκε να παίξουμε σκληρά, να καταθέσουμε ψυχή, να δώσουν όλα τα παιδιά κάτι. Η σκληράδα μας και η ποιότητά μας είναι αδιαμφισβήτητη και το δείξαμε».

Για το τι άλλαξε στο δεύτερο μέρος: «Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυνατά. Στο ημίχρονο καταλάβαμε ότι πρέπει να ηρεμήσουμε και νομίζω παίξαμε ένα καλό δεύτερο ημίχρονο».

Για τον Ναν: «Ο Κέντρικ είναι ασύλληπτος, είναι κατά την γνώμη μου ο καλύτερος σκόρερ στην Euroleague. Βάζει δύσκολα καλάθια. Έβαλε πολλά καλάθια, που κάλλιστα θα μπορούσε να έχει πάρει και φάουλ. Βάζει ένα φλότερ στα τρία μέτρα, θα μπορούσε να σφυριχτεί και φάουλ».

Για το αν κέρδισε τον Ολυμπιακό στο δικό του παιχνίδι:
«Παίξαμε το δικό μας παιχνίδι, γι’ αυτό κερδίσαμε».

Για το 5ο παιχνίδι: «Δεν σκέφτομαι κάτι, πηγαίνουμε προφανώς να κερδίσουμε. Να προετοιμαστούμε για αυτό το παιχνίδι. Η τύχη είναι στα χέρια μας, εκκρεμεί ένα παιχνίδι, περιμένουμε τον κόσμο μας, να δείξει την κλάση του και εμείς να κάνουμε τη δουλειά μας».

Για το γεγονός ότι είναι ήρεμος: «Κάνω διαλογισμό. Η ένταση είναι φυσιολογική, υπάρχουν διάφορα μέτωπα. Θεωρώ ότι είναι φυσικό να βγαίνει στο γήπεδο, σε έναν άλλον όχι. Προσπαθούμε να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι και να κάνουμε όσο το καλύτερο γίνεται».

Για το αν θα βρεθεί στο προολυμπιακό τουρνουά: «Είναι μία απάντηση που δεν ξέρω ακόμη, θα απαντηθεί όταν τελειώσει το Πρωτάθλημα».

Σχετικά άρθρα