Ακόμα ένα επεισόδιο στο σίριαλ της μεγάλης του κόντρας με τον Μάικλ Τζόρνταν πρόσθεσε ο Αϊζέια Τόμας.

Σε συνέντευξή του ο ζωντανός θρύλος των Πίστονς όχι μόνο χαρακτήρισε τον εαυτό του κυρίαρχο έναντι του «Air», αλλά τόνισε ότι δεν τον θεωρούσε καν ανταγωνιστή του!

«Σε προσωπικό επίπεδο κυριάρχησα όταν οι ομάδες μας ήταν αντιμέτωπες. Μέχρι το 1991 που τραυματίστηκα σοβαρά, το ρεκόρ μου απέναντι στον Τζόρνταν και την ομάδα του έδειχνε ότι δεν υπήρχε ακριβώς ανταγωνισμός.

Λένε ότι ήμουν πολύ μεγαλύτερος σε ηλικία για αυτό γινόταν αυτό στην αρχή, αλλά στην πραγματικότητα ήμουν μόνο 1,5 χρόνο μεγαλύτερος. Ο Τζόρνταν δεν ήταν ο ανταγωνιστής μου. Ο στόχος μου ήταν ο Μπερντ, ο Μάτζικ, ο Έρβινγκ και ο Καρίμ. Αυτοί ήταν οι ανταγωνιστές μου.

Αν δει κάποιος την ιστορία, θα διαπιστώσει πως αυτή είναι η αλήθεια. Τύποι όπως ο Έρβινγκ, ο Μόουζες Μαλόουν, ο Μπερντ, ο Πάρις, ο Μακχέιλ, ο Καρίμ και ο Μάτζικ ήταν αυτοί που έπρεπε να ξεπεράσω.

«Αν πρέπει να ονομάσω τους δυσκολότερους αντιπάλους μου, κάτι που πρέπει να γίνει έχοντας υπόψη τα ρεκόρ των ομάδων, τότε κατά σειρά είναι οι εξής: Μάτζικ Τζόνσον, Καρίμ Αμντούλ-Τζαμπάρ, Λάρι Μπερντ, Τζούλιους Έρβινγκ και μετά ο Μάικλ Τζόρνταν» είπε χαρακτηριστικά ο Τόμας.

Σχετικά άρθρα