Ο Αϊζέια Τόμας έπλεξε το εγκώμιο του Γιάννη Αντετοκούνμπο αναφέροντας πως ο «Greek Freak» θα ήταν ο καλύτερος τόσο στις προηγούμενες δεκαετίες ακόμα και στα επόμενα χρόνια.

Το φαινόμενο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει αφήσει με το στόμα ανοιχτό πολύ κόσμο στο ΝΒΑ, ανάμεσα σε αυτούς και τον Hall of Famer, Αϊζέια Τόμας ο οποίος για ακόμα μία φορά δεν δίστασε να τον αποθεώσει, χαρακτηρίζοντάς τον «Ραλφ Σάμπσον» της σύγχρονης εποχής.

Μάλιστα ο Τόμας ανέφερε με σιγουριά πως ο Γιάννης θα ήταν κυρίαρχος στις δεκαετίες του το ’80, το ’90, το 2000 αλλά και το 3020 απαντώντας παράλληλα στον Τσαρλς Όκλεϊ που είχε αναφέρει πως ο Γιάννης θα ερχόταν από τον πάγκο τις προηγούμενες δεκαετίες.

«Ας είμαστε ειλικρινείς. Θυμάμαι τη δεκαετία του ’80 υπήρχε ένας τύπος που τον έλεγαν Ραλφ Σάμπσον. Πριν τραυματιστεί ο Σάμπσον θυμάμαι ο Μπιλ Ράσελ έλεγε πως ο Σάμπσον ήταν ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών λόγω του ταλέντου του, της ικανότητάς του με τη μπάλα στα χέρια, τον τρόπο που έπαιζε γύρω από το καλάθι αλλά και την δυνατότητάς του να μπλοκάρει.

Ο Γιάννης είναι ο σημερινός Ραλφ Σάμπσον. Ο Γιάννης τους έχει όλους, ακόμα και τον Όκλεϊ. Καρφώνει στα μούτρα τους, ειναι γρήγορος, είναι δυνατός.

Αυτός ο τύπος θα τους έκανε πλάκα κάθε φορά που θα πάταγε στο παρκέ. Ο Γιάννης κάνει όπως ο Σάμπσον. Δεν έχουμε δει άλλο όμοιο στη λίγκα, δώστε του τα όπλα του και τα εύσημα. Θα έκανε πλάκα σε όλους τη δεκαετία του ’80, του ’90, του 2000 και του 3020».

Σχετικά άρθρα