Στο πλευρό της Ακαδημίας Ανάπτυξης Αθλητών βρίσκεται ο Δήμος Αμαρουσίου, που στηρίζει έμπρακτα την εξαιρετική προσπάθεια που γίνεται από τον Δημήτρη Γκόφα και τους συνεργάτες του.

Στα πλαίσια της στήριξης στα νέα παιδιά της περιοχής μέσα από υγιείς προσπάθειες άθλησης, η δημοτική Αρχή επικροτεί και στηρίζει την Ακαδημία Ανάπτυξης Αθλητών.

Η ανακοίνωση:

“📌⛹️‍📣Στην 🅰️καδημία 🅰️νάπτυξης 🅰️θλητών 🅰️μαρουσίου γνωρίζουμε καλά ότι οι ομάδες που στηρίζονται στην ομαδική δουλειά και στην συσπείρωση κερδίζουν τα πρωταθλήματα.🏆🥇

🔝Ο Δήμος Αμαρουσίου δια του Δημάρχου,🔝 Θεόδωρος Αμπατζόγλου Δήμαρχος Αμαρουσίου 💪 και δια του Αντιδημάρχου Αθλητισμού και Πολιτισμού, 🔝 Γιάννης Νικολαράκος💪, σε μία ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά έδειξαν γρήγορα αντανακλαστικά και άμεσα ανάρτησαν το πρόγραμμα προπονήσεων στο Κλειστό Γυμναστήριο “Σπύρος Λούης”.

⛹️⛹️‍♀️Χάρη στην δική τους θετική παρέμβαση οι αθλητές μας και οι γονείς τους θα μπορέσουν από νωρίς να οργανώσουν το μαθητικό τους πρόγραμμα και να συνδυάσουν με τον καλύτερο τρόπο σπουδές και αθλητισμό🎯”.

Σχετικά άρθρα