Σε αμοιβαία αλλαγή έδρας προχώρησαν Δούκας και Πανιώνιος, καθώς υπήρχε πρόβλημα με το γήπεδο του πρώτου κι έτσι τροποποιείται και το πρόγραμμα των μεταξύ τους αναμετρήσεων.

Αναλυτικά όπως ενημέρωσε η ΕΟΚ:

“Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω κωλύματος του Αθλητικού κέντρου ΔΑΙΣ και μετά από συμφωνία των δύο σωματείων για αμοιβαία αλλαγής έδρας ο αγώνας ορίζεται να διεξαχθεί ως εξής:

Α) ο αγώνας ΑΣΕ Δούκας – Πανιώνιος ΓΣΣ για την 9η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών θα διεξαχθεί στις 12/12/2021 και ώρα 17.00 στο κλειστό γυμναστήριο «Ανδρέας Βαρίκας» με γηπεδούχο τον Πανιώνιο ΓΣΣ και φιλοξενούμενο τον ΑΣΕ Δούκα.

Β) ο αγώνας Πανιώνιος ΓΣΣ – ΑΣΕ Δούκα για την 22η Αγωνιστική τους Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, θα διεξαχθεί στις 20/03/2022 και ώρα 17.00 στο Αθλητικό κέντρο Δαϊς, με γηπεδούχο τον ΑΣΕ Δούκα και φιλοξενούμενο τον Πανιώνιο ΓΣΣ”.

Πιο αργά εξάλλου θα διεξαχθεί η αναμέτρηση της ΦΕΑ με τον Αργοναύτη Τριγλίας στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Β’ εθνικής.

Αναλυτικά:
“Λόγω κωλύματος του γηπέδου και μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο αγώνας ΦΕΑ ΝΦ ΝΧ – ΑΟ Αργοναύτης Τρίγλιας για την 11η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας (1ος Όμιλος) της 22/12/2021 αντί ώρας 17.00, θα διεξαχθεί ώρα 20.15, στο κλειστό γυμναστήριο «Απ. Κόντος»”.

Σχετικά άρθρα