Αλλαγή έδρας για τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, καθώς από την Γλυφάδα θα μετακομίσει στο βοηθητικό του ΣΕΦ.
Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΕΟΚ:
«Οι εντός έδρας αγώνες του Σωματείου Ολυμπιακός ΣΦΠ για το Πρωτάθλημα της Α1’ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών, αντί του ΔΑΚ Γλυφάδας “Μ. Λιούγκας”, θα διεξάγονται στο Βοηθητικό κλειστό γυμναστήριο ΣΕΦ (Αίθουσα 5)».
Επίσης, μια ημέρα νωρίτερα θα γίνουν οι αγώνες της 5ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών, λόγω προετοιμασίας της Εθνικής Ομάδας.
«Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω της προετοιμασίας της Εθνικής Ομάδας Γυναικών για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2021, οι ακόλουθοι αγώνες της 5ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών αντί 10/11/2019, θα διεξαχθούν 09/11/2019.
Αναλυτικά:
17.00 (ΚΓ ΕΣΠΕΡΟΥ) ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ
16.00 (ΔΑΚ ΛΕΥΚΑΔΑΣ) ΑΣ ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ – ΑΣ ΠΑΟΚ
15.00 (ΒΟΗΘ. ΣΕΦ-ΑΙΘ. 5) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ – ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ
17.30 (ΝΕΟ ΚΛ. ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ) ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ – ΑΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ».


