Ο Άτλαντας παρέχει στα παιδιά των ακαδημιών του συνθήκες άλλου επιπέδου για να μπορούν όλο το χρόνο να δουλεύουν σωστά και να εξελίσσονται για να φτάσουν σε τοπ επίπεδο.

Για ακόμη μία σεζόν το διεθνές καμπ του παφίτικου σωματείου έκανε θραύση με την άρτια οργάνωση, τα εξειδικευμένα προγράμματα και τους προπονητές υψηλού επιπέδου προπονητές του.

Η παρουσία του μετρ των νεαρών ηλικιών στην Θεσσαλονίκη, Δημήτρη Νικολαΐδη (έχει αναδείξει σπουδαίους παίκτες επιπέδου Ευρωλίγκα σαν τον Κώστα Σλούκα και τον Δημήτρη Κατσίβελη), μαζί με τον σπουδαίο Γιάννη Γάκη και την ταλαντούχα Μπέτυ Παλαμουτίδου έδωσαν άλλο χρώμα στη διοργάνωση και μετέφεραν τις παραστάσεις τους από την Ελλάδα.

Οι επικεφαλείς του σωματείου Θανάσης Μαστορής-Δημήτρης Δεληχρήστος έβαλαν την σφραγίδα τους ξανά στις προπονήσεις, μαζί με τον προπονητή του Αχιλλέα Καϊμακλίου, Λούη Σιακαλλή, τον ασίσταντ κόουτς του ΑΠΟΕΛ, Χάντι Ελ Χατζ και τους Δημήτρη Χαρίση, Γιάννη Κατσίμπρα, Ραφαήλ Ελευθερίου και Αριστείδη Χρίστου, δημιούργησαν ένα εντυπωσιακό τιμ που εκπόνησε εξειδικευμένα προγράμματα και προπόνηση διάφορων σταθμών που έκαναν τη διαφορά.

Η μεγάλη προσπάθεια συνεχίζονται για τους “ερυθρόλευκους” και τα καλύτερα έρχονται…

Σχετικά άρθρα