Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης και ο Δημήτρης Διαμαντίδης ξεκαθάρισαν ότι η ΚΑΕ Παναθηναϊκός βρίσκεται σε διαδικασία πώλησης και εξήγησαν ότι μέχρι να συμβεί αυτό, η ομάδα και ο κόσμος πρέπει να παραμείνουν ενωμένοι.

Ο «3D» είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στην κάμερα της Nova, πως «Η ομάδα πωλείται και μαζί με τον Φράγκι πρέπει να κρατήσουμε τον Παναθηναϊκό ενωμένο», ενώ ο «Φράγκι» δήλωσε ότι «είναι μια περίεργη χρονιά, αλλά δύσκολη και ξεκάθαρη από την άλλη. Ξέρουμε πάρα πολύ καλά πως ο κ. Γιαννακόπουλος αποχώρησε από την ομάδα.

Η ομάδα είναι προς πώληση κι εμείς που είμαστε εδώ και παλεύουμε κάθε μέρα προσπαθούμε να την κρατήσουμε στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο, με τα δεδομένα που έχουμε, να τα αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Ώστε να υπάρχει η ομάδα ζωντανή κι ενεργή».

«Είναι χρέος μας, είναι η ομάδα που αγαπάμε κι έχουμε ζήσει τόσα χρόνια εδώ. Κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Τα δεδομένα δεν είναι εύκολα, αλλά επειδή ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα μαζί με τον κόσμο του είναι ακόμα μεγαλύτερη, αυτό που θέλουμε είναι να γίνουμε μια γροθιά, ομάδα και κόσμος. Τουλάχιστο μέσα εδώ να δείχνουμε τη δυναμική μας σε κάθε παιχνίδι».

Σχετικά άρθρα