Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 1η περίοδος του 7th Summer Basketball Camp της Άμιλλας Περιστερίου στο Κλειστό Γήπεδο Μπουρναζίου, Γ. Στεφανόπουλος.

Η ενημέρωση από την ομάδα των δυτικών προαστίων:

“Η 1η περίοδος του 7th Summer Basketball Camp by Άμιλλα Περιστερίου Basketball Club “Challenge the Game” που πραγματοποιήθηκε 21-25 Ιουνίου στην έδρα της ομάδας μας Κλειστό Γήπεδο Μπουρναζίου Γ. Στεφανόπουλος, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και σκληρή δουλειά από τους αθλητές μας γεννηθείς 2004-2008!!

Koustenis Jimmy ( 23/6) και Aggelos Tsikliras (24/6) οι εκλεκτοί καλεσμένοι μας!!
Με πολύ όρεξη και χαμόγελο έδωσαν το παρόν για να εμπλουτίσουν τις γνώσεις των αθλητών μας αλλά και να τους ανοίξουν νέους ορίζοντες!!!

Μπορεί να είναι εικόνα 16 άτομα, συμπεριλαμβανομένου του χρήστη Anthi Balta, άτομα που στέκονται, εσωτερικός χώρος και κείμενο που λέει "AMIAAA ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ"

Πάντα κοντά στα παιδιά ο πρόεδρος της ομάδας μας Βασίλης Μουκουβινας!! Βασίλης Μουκουβίνας
Ένα μεγάλο και ξεχωριστό ευχαριστώ στους προπονητές – συνεργάτες μου που συμμετείχαν με πολύ χαρά στην 1η περίοδο του Camp , Erotokritos Alexandros Seizis Νίκος Τσαγκόπουλος Anthi Balta και φυσικά τον Alexandros Alexandridis για την συνεργασία του και στο κομμάτι της δημιουργίας του προγράμματος για άλλη μια σεζόν!!!

Η συνέχεια ακόμα καλύτερη στην 2η περίοδο του Camp για όλες τις ηλικίες των ακαδημιών μας 28/6 – 02/7 στο Κλειστό Γήπεδο Μπουρναζίου Γ. Στεφανόπουλος!!!
Σας περιμένουμε όλους!!!

Η ομάδα της Άμιλλας Περιστερίου είναι μια μεγάλη οικογένεια που οι γονείς και κηδεμόνες των αθλητών, μας εμπιστεύονται την διαπαιδαγώγηση αλλά και αγωνιστική τους εξέλιξη!!!

Μπορεί να είναι εικόνα εσωτερικός χώρος και κείμενο που λέει "REDMI NOTE 9S AI QUAD CAMERA"

Μπορεί να είναι εικόνα 13 άτομα, συμπεριλαμβανομένων των Thodwris Kotsiaridas και Koustenis Jimmy, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, συμπεριλαμβανομένων των Thodwris Kotsiaridas και Koustenis Jimmy, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, συμπεριλαμβανομένου του χρήστη Thodwris Kotsiaridas, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Σχετικά άρθρα