Εκτενές ρεπορτάζ για την υπόθεση του Μάικ Τζέιμς δημοσίευσε η ιστοσελίδα “wesportfr”, με λεπτομέρειες αναφορικά με τα πλάνα της Μονακό και τους ενδιαφερόμενους για τον 33χρονο γκαρντ.

“Ο Ολυμπιακός, φιναλίστ της τελευταίας διοργάνωσης της EuroLeague, αναζητά τον αντικαταστάτη του Κώστα Σλούκα, που έχει πάει στον πράσινο αιώνιο αντίπαλο. Το ενδιαφέρον (σ.σ. μεταξύ Ολυμπιακού και Τζέιμς) είναι αμοιβαίο, υπό την προϋπόθεση ότι ο παίκτης θα συμφωνήσει να μειώσει τον μισθό του. Κάτι που θα μπορούσε να συμβεί” αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα.

“Ο σύλλογος είναι έτοιμος να του προσφέρει 2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, ενώ λαμβάνει 2,5 εκατομμύρια στο Πριγκιπάτο. Αλλά με πολύ μεγαλύτερες ευθύνες και σε μια ομάδα που θα μπορούσε να περιστρέφεται γύρω από εκείνον. Ένα είναι σίγουρο, ότι από το περασμένο Σαββατοκύριακο η Μονακό και ο Μάικ Τζέιμς προσπαθούν να βρουν κοινό έδαφος για πιθανή λύση του συμβολαίου του”, σημειώνει.

“Στο μεταξύ, η Roca Team θα πρέπει να εργαστεί σκληρά για να βρει τον αντικαταστάτη του. Φημολογείται ότι ο Σάσα Ομπράντοβιτς θα προτιμούσε τον Κόρι Χίγκινς”, αποκάλυψε.

Πηγή: pickandroll.gr

Σχετικά άρθρα