Η Γ.Ε. Ηρακλής Πύργου ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον αθλητή Γιώργο Ρουμελιώτη (Guard, 25 ετών, 1.82 μ.) για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Όπως αναφέρει η σχετική ενημέρωση:

«Ο Ηλείος Guard πραγματοποίησε τα πρώτα του βήματα στο χώρο του μπάσκετ από την Ακαδημία του Α.Ο. Ολυμπιονίκη, όπου αποτέλεσε βασικότατο στέλεχος όλων των τμημάτων υποδομής, προτού προωθηθεί στο Ανδρικό τμήμα της ομάδας της Αρχαίας Ολυμπίας. Την αγωνιστική περίοδο 2014/15, ο δυναμικός Guard μετακόμισε στην Πάτρα και τον Α.Σ. Αραχωβίτικων-Ακταίου, με τον οποίο αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Α1′ ΕΣΚΑ-Η, ενώ στη συνέχεια επέστρεψε και πάλι στον Ολυμπιονίκη έχοντας σταθερό ρόλο και παρουσία στην πρώτη τη τάξει κατηγορία της ΕΣΚΑ-Η.

Την σεζόν 2018/19, ο 25χρονος αθλητής μετακινήθηκε στον Α.Ο. Πανωλενειακό Καράτουλα, με την φανέλα του οποίου αγωνίστηκε τα δύο τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα της Α2′ ΕΣΚΑ-Η, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις και σημειώνοντας 112 πόντους συνολικά (μ.ο. 6,6 π. ανά παιχνίδι) κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο.

Η Διοίκηση της Γ.Ε.Π. Ηρακλής καλωσορίζει τον Γιώργο στην οικογένειά μας και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας μας».