Την 10η ομάδα στην καριέρα της βρήκε η Κατερίνα Σπαθάρου, η οποία θα αγωνιστεί με τη φανέλα της Ελευθερίας Μοσχάτου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Ελευθερία με προσωπικές ενέργειες του χορηγού της ομάδας κ. Ηλία Πετρόπουλου ήρθε σε συμφωνία με την Κατερίνα Σπαθάρου για την θέση της πλέϊμέϊκερ και συμπληρώνετε ένα-ένα τα κομμάτια του παζλ για το νεο ρόστερ.

Η Κατερίνα Σπαθάρου γεννήθηκε στις 25/7/1983, έχει ύψος 1.72μ. και αγωνίζεται στη θέση «1». Ξεκίνησε την καριέρα της από την Ακαδημία Ηλιούπολης και έχει αγωνιστεί σε Αστέρα Εξαρχείων, Παναθηναϊκό, Λιμόζ, Τερψιθέα, Πρωτέα, Αθηναϊκό, Κρόνο και Πανιωνιο. Επίσης μετράει συνολικά πάνω απο 80 συμμετοχές με τις Εθνικές ομάδες».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

ΒΟΜΒΑ..! Η ενίσχυση για την νέα σεζόν στον γυναικείο τμήμα συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Η Ελευθερία με προσωπικές ενέργειες του χορηγού της ομάδας κ. Ηλία Πετρόπουλου ήρθε σε συμφωνία με την Κατερίνα Σπαθάρου για την θέση της πλέϊμέϊκερ και συμπληρώνετε ένα-ένα τα κομμάτια του παζλ για το νεο ρόστερ. Η Κατερίνα Σπαθάρου γεννήθηκε στις 25/7/1983, έχει ύψος 1.72μ. και αγωνίζεται στη θέση "1". Ξεκίνησε την καριέρα της από την Ακαδημία Ηλιούπολης και έχει αγωνιστεί σε Αστέρα Εξαρχείων, Παναθηναϊκό, Λιμόζ, Τερψιθέα, Πρωτέα, Αθηναϊκό, Κρόνο και Πανιωνιο. Επίσης μετράει συνολικά πάνω απο 80 συμμετοχές με τις Εθνικές ομάδες.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Α.Ο.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ (@eleytheria_moschatou) στις

Σχετικά άρθρα