Με έναν παλιό του γνώριμο από τη θητεία του στον Ήφαιστο Λήμνου θα βρεθεί ξανά ο Σωτήρης Μανωλόπουλος. Ο εκ των προπονητών της Εθνικής ανδρών, βρίσκεται ήδη στο Βουκουρέστι για να ολοκληρώσει τη συμφωνία που έχει επιτευχθεί προφορικά και να αναλάβει την καθοδήγηση της Ντινάμο Βουκουρεστίου, στην οποία αγωνίζεται ο Βλαντ Μολντοβεάνου.

Η εκτός έδρας ήττα από την Οραντέ στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος Ρουμανίας με 85-68, ήταν και το κύκνει άσμα ενός παλιού μας γνώριμου που είχε την τεχνική γεσία της Ντινάμο, του Αλεξάντερ Τριφούνοβιτς. Οι Ρουμάνοι αποφάσισαν να αλλάξουν προπονητή και ο Μανωλόπουλος ήταν η επιλογή τους.

Η Ντινάμο βρίσκεται στο δεύτερο όμιλο του πρωταθλήματος της χώρας, που διεξάγεται σε δύο γκρουπ στην πρώτη φάση και έχει ρεκόρ 2-2.

Ο Μανωλόπουλος λογικά θα προλάβει σε πρώτη φάση να πάρει μόνο μια… γεύση από τη νέα του ομάδα, αφού σε λίγες μέρες θα επιστρέψει στην Ελλάδα για τα προκριματικά παιχνίδια της Εθνικής, με τη Λετονία στις 11/11 και με το Βέλγιο στις 14/11.

Σχετικά άρθρα