Οι Ίκαροι Σερρών, μετά τη χθεσινή ανακοίνωση ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας από τον Στέφανο Πέρκο, έκαναν γνωστές και τις δύο πρώτες ανανεώσεις ενόψει της νέας σεζόν.

Πρόκειται για τους Θοδωρή Δαλαγκόζη και Γιώργο Μπίλιο, οι οποίοι ανανέωσαν και επίσημα τη συνεργασία τους με τον μακεδονικό σύλλογο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η διοίκηση του Α.Ο.Κ Ίκαροι Σερρών είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση συνεργασίας της με τους Θοδωρή Δαλαγκόζη και Γιώργο Μπίλιο που πέρα από παίχτες της ανδρικής μας ομάδας θα είναι και προπονητές στα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου.

– Ο 21χρονος (γεν. 1999) Θοδωρής Δαλαγκόζης που θα παραμείνει στην ομάδα μας για 4η σερί χρονιά και 5η συνολικά θα αναλάβει την εφηβική ομάδα των Ικάρων, όντας ήδη μέλος των Ακαδημιών για δύο συναπτά έτη.

– Επίσης, ο 22χρονος (γεν. 1998) καλαθοσφαιριστής της ομάδας μας Γιώργος Μπίλιος που θα είναι στους Ικάρους για 2η χρονιά, θα αναλάβει το παιδικό τμήμα του συλλόγου, έχοντας σημαντική συμβολή τα προηγούμενα έτη στην Ακαδημία του Μαντουλίδη και της HOOP.
Σας ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες τόσο σαν αθλητές όσο και σαν προπονητές”.

Σχετικά άρθρα