Στον πάγκο του Περιστερίου θα βρίσκεται και την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Σωτήρης Μανωλόπουλος. Ο 50χρονος προπονητής συμφώνησε την Πέμπτη (20/5) με τη διοίκηση της ομάδας των δυτικών προαστίων για την ανανέωση της συνεργασίας τους για έναν ακόμη χρόνο, δηλώνοντας πολύ χαρούμενος και τονίζοντας ότι ο σύλλογος κινείται σε υψηλού επιπέδου επαγγελματικά πλαίσια.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ Περιστέρι ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Σωτήρη Μανωλόπουλο για άλλο ένα χρόνο.

Ο έμπειρος τεχνικός θα ηγηθεί της προσπάθειας της ομάδας την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. Μετά την επίτευξη της συμφωνίας, ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, δήλωσε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω την συνεργασία μου με το Περιστέρι. Ο Σύλλογος λειτουργεί σε υψηλού επιπέδου επαγγελματικά πλαίσια και ταυτόχρονα έχει ένα πολύ οικογενειακό κλίμα, που κάνει την δουλειά του προπονητή πιο εύκολη. Σε αυτό το πνεύμα συνεργασίας, μετά από την συζήτηση με την διοίκηση, ήταν πλέον πολύ εύκολη η απόφαση μου να συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στον Σύλλογο”.

Όσο για τους στόχους του Περιστερίου, τόνισε: “Τη δεδομένη στιγμή, το μόνο που μπορούμε να πούμε όσον αφορά τη νέα χρονιά είναι ότι η διοίκηση του συλλόγου κάνει όλες τις προσπάθειες, προκειμένου η ομάδα να μπορέσει να αγωνιστεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Εφόσον συμβεί αυτό, τότε θα μπορούμε στην συνέχεια να πούμε περισσότερα πράγματα”».

Σχετικά άρθρα