Το Basketworld.net αποκάλυψε χθες σε αποκλειστικότητα πως πρώτος στόχος του Κόροιβου ήταν ο Νίκος Καραγιάννης, κάτι που είχε “φωτογραφίσει” πριν από αρκετές μέρες και το “ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ”. Τελικά, υπήρξε “happy end”!

Οι δύο πλευρές είχαν μέχρι χθες το πρωί απόσταση και ο Σπύρος Σαμόλης είχε αρχίσει να κερδίζει πόντους για την επιστροφή του. Όμως, οι Ηλείοι επέμειναν, είχαν χθες το βράδυ νέα επαφή με τον έμπειρο προπονητή και τελικά βρέθηκε η “χρυσή τομή” και έδωσαν τα χέρια για τη διαδοχή του Κώστα Παπαδόπουλου.

Ο κόουτς Καραγιάννης γνωρίζει όσο ελάχιστοι την Α2 Εθνική Κατηγορία. Πέραν των δύο φορών που ανέβασε το Περιστέρι στα μεγάλα σαλόνια, το έκανε πέρυσι και με την Καστοριά, άσχετο αν οι Μακεδόνες στη συνέχεια διαλύθηκαν και δεν απάντησαν αρνητικά στην πρόσκληση που τους έγινε από την Ομοσπονδία. Πλέον, οι “κυανόλευκοι” αποτελούν τη νέα πρόκληση στην καριέρα του, με το υλικό να είναι ποιοτικό, αλλά το 2-2 μέχρι στιγμής να μην αποτελεί και τον καλύτερο “σύμμαχο”, αν και ακόμα είναι πολύ νωρίς και σίγουρα υπάρχουν πολλά περιθώρια για αντεπίθεση.

Σχετικά άρθρα