Πλήρη ανατροπή του σκηνικού είχαμε το μεσημέρι της Τρίτης (10/3) όσον αφορά τη διεξαγωγή της αναμέτρησης ανάμεσα σε Αρμάνι και Ολυμπιακό στο Μιλάνο για την 29η αγωνιστική της Euroleague, καθώς όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή θα διεξαχθεί κανονικά.

Μετά από την προσωρινή αναστολή όλων των πτήσεων από και προς την Βόρεια Ιταλία από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας και σε συνδυασμό, βέβαια, με την καραντίνα που έχει επιβληθεί σε ολόκληρη την επικράτεια της Ιταλίας και ειδικά στον Βορρά, ο Ολυμπιακός είχε ζητήσει την αναβολή του αγώνα ή τη διεξαγωγή του σε άλλη πόλη κι όχι στο Μιλάνο, αίτημα που όμως δεν έγινε δεκτό από την Euroleague.

Το ματς είναι προγραμματισμένο για το βράδυ της Πέμπτης (12/3, 21:45) στο Mediolanum Forum και απομένει να δούμε τι μέλλει γενέσθαι μετά από αυτή την απόφαση της διοργανώτριας αρχής.

Να σημειωθεί ότι το ζήτημα θα έχει πολλές προεκτάσεις. Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ελληνικής πρεσβείας στη Ρώμη και τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, όσοι επιστρέφουν από τη χώρα θα τίθενται αυτόματα σε καραντίνα για 14 ημέρες για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας.

Κάτι που θα πρέπει να ισχύσει και για τους παίκτες του Ολυμπιακού και το υπόλοιπο τιμ, αποτελώντας εμπόδιο στις αγωνιστικές τους δραστηριότητες, με το ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης να ακολουθεί στις 20 Μαρτίου.

Σχετικά άρθρα