Ο Ίκαρος Καλλιθέας έχει αποδείξει σε βάθος χρόνων ότι πάντα θέτει ως βασικό του στόχο να συνδυάζει τις αγωνιστικές επιτυχίες με την ανάδειξη και αξιοποίηση των νέων αθλητών.

Πιστή στις αρχές και στις αξίες της για ακόμα μία σεζόν, η ομάδα αναφέρει σε ανακοίνωσή της, πως είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνέχιση της συνεργασίας της και την αναβάθμιση πέντε αθλητών που προέρχονται από τις ακαδημίες του συλλόγου.

Αναλυτικά:

“Μετά από τη θετική εισήγηση του κόουτς Νικολαΐδη ενεργό ρόλο στην αντρική μας ομάδα αναμένεται να έχουν οι Τάσος Ρένεσης (17χρ., 1.92μ., γκαρντ), Άγγελος Τσιμπιράκης (17χρ., 1.80μ., πλέι μέικερ), Νίκος Ζιάκας (17χρ., 1.95, πάουερ φόργουορντ/σέντερ), Μάριος Παπαδόπουλος (17χρ., 1.96μ., σέντερ) και Ιωάννης Κασιδάκης (17χρ., 1.98μ., πάουερ φόργουορντ).

Όλοι οι αθλητές προέρχονται από τις ακαδημίες του συλλόγου κάτι που αποδεικνύει την σοβαρή και συστηματική δουλειά που γίνεται σε όλα τα τμήματα κι όχι μόνο στο αντρικό. Παράλληλα, όλοι τους ήταν σημαντικά μέλη των ομάδων που κατέκτησαν το Χάλκινο μετάλλιο στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΝΑ Παίδων τη σεζόν 2019-20 αλλά και το Αργυρό στο Εφηβικό πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΝΑ τη σεζόν 2020-21!

Όλοι στον Ίκαρο Καλλιθέας τους ευχόμαστε ολόψυχα να είναι υγιείς και να καταφέρουν να δικαιώσουν τις υψηλές προσδοκίες που υπάρχουν γι’ αυτούς και το μέλλον τους”.

Σχετικά άρθρα