Αναβλήθηκε το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (β΄ κατηγορίας) μπάσκετ με αμαξίδιο, που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί από 17 έως 22 Νοεμβρίου στο ΣΕΦ.

Η ανακοίνωση της ΟΣΕΚΑ:

«Κάναμε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό. Είχαμε τη διάθεση να φτάσουμε μέχρι τέλους, να υλοποιήσουμε τον σχεδιασμό μας, να κάνουμε το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στο διάστημα 17-22 Νοεμβρίου, όμως το μπάσκετ δεν μπορεί ποτέ να μπει πάνω από την υγεία και την ασφάλεια όλων.

Με αίσθημα ευθύνης, η IWBF κι η ΟΣΕΚΑ αποφάσισαν από κοινού την αναβολή των αγώνων του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, καθώς οι συνθήκες κι η ραγδαία εξάπλωση της πανδημίας, δεν βοηθούν στη μετακίνηση τόσων αθλητών και συνοδών, από επτά διαφορετικές χώρες.

Παραμένουμε ασφαλείς, αλλά παραμένουμε κι αισιόδοξοι. Προέχει η ασφάλεια και να βγούμε νικητές στη μάχη με τον κορωνοϊό. Για το Πανευρωπαϊκό, αυτό που πιστεύουμε είναι πως δεν ματαιώθηκε, αλλά αναβλήθηκε η πρεμιέρα. Κι είμαστε σίγουροι ότι η διεθνής ομοσπονδία θα μας επιτρέψει να πραγματοποιήσουμε το τουρνουά, όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν».

Σχετικά άρθρα