Την αναβολή της εντός έδρας αναμέτρησης για το πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών με τον Φίλιππο ανακοίνωσε το Μαρούσι, καθώς βρέθηκαν θετικά κρούσματα κορωνοϊού στην ομάδα της Βέροιας.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

«Ο αγώνας της 4ης αγωνιστικής Μαρούσι – Φίλιππος Βέροιας αναβάλλεται λόγω επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στην φιλοξενούμενη ομάδα.

Νέα ημερομηνία διεξαγωγής ορίστηκε η Τετάρτη 11 Νοεμβρίου στις 17:00 στο κλειστό του Αγίου Θωμά».

Ομοίως, την αναβολή της του αγώνα με τον ΚΑΟ Κορίνθου γνωστοποίησε η Ένωση Ιλίου μετά τη διάγνωση θετικών κρουσμάτων κορωνοϊού σε παίκτες του αντρικού της τμήματος.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

«Ο Α.Ο. Ένωση Ιλίου αντιμετωπίζοντας με υπευθυνότητα από το ξεκίνημα της την πανδημία του Covid 19 τηρεί όλα τα πρωτόκολλα και τα μέτρα υγιεινής που ορίζονται από την Γ.Γ.Α.
Βέβαια σε αυτό το δεύτερο κύμα που αντιμετωπίζουμε αυτή την περίοδο θα ήταν δύσκολο να μην χτυπήσει και την δική μας πόρτα ο Covid 19.

Ανακοινώνουμε πως μετά το ταξίδι της Ανδρικής ομάδας Μπάσκετ του συλλόγου μας στην Αχαγιά για το πρωτάθλημα την Κυριακή (18/10), παρουσιάστηκε κρούσμα Covid 19 σε αθλητή μας. Η Ανδρική ομάδα απομονώθηκε αυτόματα για 14 ημέρες όπως ορίζει το πρωτόκολλο και όλη η αποστολή πραγματοποίησε τεστ.

Αμέσως με ταχείς ρυθμούς ενημερώθηκαν ο ΕΟΔΥ, ο Δήμος Ιλίου και η ΕΟΚ, ώστε να μας δοθούν οι οδηγίες λειτουργίας βάση πρωτοκόλλων, ενώ το γήπεδο έκλεισε για δύο ημέρες, ώστε να γίνει απολύμανση την ίδια ημέρα που εμφανίστηκε το κρούσμα.

Ενημερώνουμε τα μέλη μας και τους γονείς όλων των υπόλοιπων τμημάτων του συλλόγου πως οι Ακαδημίες μας και οι προπονήσεις όλων των υπόλοιπων τμημάτων εκτός των Ανδρων θα πραγματοποιηθούν κανονικά βάση προγράμματος από σήμερα Παρασκευή (23/10) και για τυχών αλλαγές θα ενημερώνεστε από τους προπονητές των τμημάτων σας, καθώς έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα βάση πρωτοκόλλου τόσο από τον Δήμο Ιλίου όσο και από τον σύλλογο μας, ώστε τα παιδιά μας να είναι ασφαλή.

Τέλος θέλουμε να ενημερώσουμε και πάλι του γονείς των αθλητών και αθλητριών μας πως αν κάποιο παιδί παρουσιάσει οποιοδήποτε σύμπτωμα στο μέλλον, να ενημερωθεί άμεσα ο προπονητής του τμήματος, καθώς αυτή την περίοδο πρέπει όλοι να είμαστε μαζί ενωμένοι ώστε να το ξεπεράσουμε όσο πιο σύντομα γίνεται το εμπόδιο αυτό και θα τα καταφέρουμε».

Την αναβολή, επίσης, της αναμέτρησης με την ΧΑΝΘ γνωστοποίησε ο ΓΑΣ Κομοτηνής λόγω κρούσματος κορωνοϊού στα ΤΕΦΑΑ της πόλης.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

“Ένας φοιτητής που επιβεβαιώθηκε με Covid 19 και συμμετείχε στο μάθημα της ειδικότητας καλαθοσφαίρισης, όπου συμμετείχαν τέσσερα άτομα της αντρικής μας ομάδας, είναι η αιτία που γίνεται η αναβολή του συγκεκριμένου αγώνα. Τα άτομα της ομάδας μας, απομονώθηκαν προληπτικά και κατόπιν μεσολάβησης του Πανεπιστημίου, πέρασαν από τεστ για τον ιό και περιμένουν τα αποτελέσματα προκειμένου να ενσωματωθούν και πάλι στην ομάδα, αν φυσικά βγουν αρνητικά
Ενημερώθηκε αμέσως η ΕΟΚ η οποία όρισε την αναμέτρηση την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου”.

Σχετικά άρθρα