Στην αναβολή των αναμετρήσεων του Παναθηναϊκού με τη Ζενίτ και τη ΤΣΣΚΑ Μόσχας στη Ρωσία προχώρησε η Euroleague, λόγω των δέκα κρουσμάτων κορωνοϊού που έχουν ανιχνευτεί στους «πράσινους» τις τελευταίες ημέρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ματς του «τριφυλλιού» με τη Ζενίτ για την 6η αγωνιστική είχε αναβληθεί στον πρώτο γύρο, λόγω κρουσμάτων στη ρωσική ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Euroelague, την Παρασκευή (12/2):

«Τα ματς της Ζενίτ με τον Παναθηναϊκό και της ΤΣΣΚΑ με τον Παναθηναϊκό για την 6η και 25η αγωνιστική αντίστοιχα, τα οποία ήταν προγραμματισμένα 17 και 19 Φλεβάρη, αναβλήθηκαν. Ο Παναθηναϊκός αιτήθηκε την αναβολή, λόγω των μέτρων της καραντίνας τη ομάδας, η οποία τον έχει αφήσει χωρίς τον minimun αριθμό των 8 παικτών, που απαιτούνται με βάση το πρωτόκολλο του covid-19.

Κάθε ματς μπορεί να μεταφερθεί σε νέα ημερομηνία και τοποθεσία 3 φορές, αν υπάρχουν διαθέσιμες ημερομηνίες. Η Euroleague Basketball συνεργάζεται με όλες τις ομάδες για τις καλύτερες δυνατές επιλογές για την μετάθεση των ματς. Οι νέες ημερομηνίες και ο τόπος διεξαγωγής θα γίνουν γνωστά το συντομότερο δυνατόν».

Σχετικά άρθρα