Τον λόγο για τον οποίο άλλαξε ομάδα και από Ολυμπιακός έγινε Παναθηναϊκός αποκάλυψε το βράδυ της Δευτέρας (8/5) ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε «ερωτεύτηκε» τον παίκτη Δημήτρη Σαραβάκο.

Μιλώντας στην εκπομπή του ANT1 και του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2 NightShow» ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επεσήμανε: «Μου έχει κάνει εντύπωση που ο γιος μου ο Μαρίνος-Ίωνας δεν μπαίνει σε αντιπαραθέσεις ούτε για τα πολιτικά ούτε για τις ομάδες. Έχει ενδιαφέρον στο να ακούει, θα πετάξει και μια δηλητηριώδη ατάκα και απλώς θα παρακολουθήσει».

«Εμένα όλη μου η οικογένεια είναι Ολυμπιακοί. Και το 1986 ή το 1987 είχε μπει ένα ποντίκι στο σπίτι μας στο χωριό και πήγε η γιαγιά μου να το κυνηγήσει. Μου είπε να κάτσω πάνω στο τραπέζι και θα μου έβαζε τον Βαζέχα στην τηλεόραση» υπογράμμισε.

«Έπαιζε ο Παναθηναϊκός με τον Ολυμπιακό 4-0 στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Και έκτοτε ‘‘ερωτεύτηκα” τον Σαραβάκο και άλλαξα ομάδα. Όλοι έμειναν Ολυμπιακοί και μόνο εγώ άλλαξα. Με εκδικήθηκαν επειδή ήμουν το μαύρο πρόβατο της οικογένειας και ‘‘έπεσαν” πάνω στον γιο μου (σ.σ. είναι Ολυμπιακός). Πλέον δεν πάω συχνά στο γήπεδο», είπε κλείνοντας ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα μετά το 29:00:

Σχετικά άρθρα