Ο διοικητικός ηγέτης του Μίλωνα, Δημήτρης Αγγελόπουλος, λίγες ημέρες μετά την ιστορική άνοδο της ομάδας της Νέας Σμύρνης στην Basket League, απηύθυνε ανοιχτό κάλεσμα συστράτευσης.

Αναλυτικά το μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

«Αγαπητοί φίλοι ο Μίλωνας πρέπει να γυρίσει σελίδα… Αυτό σημαίνει άνοιγμα στην κοινωνία… Η Α1 του βολευ και του μπάσκετ είναι το κερασάκι… Νέοι άνθρωποι με νέες ιδέες… Πρέπει να ενταχθούν στις τάξεις μας…. Πρέπει όλοι να γνωρίζουν ότι η επιτυχία του μπασκετ.. Πρωτάθλημα μέσα από διοικητικές αναταραχές είναι 100 φορές πιο δύσκολο σε σχέση με την επιτυχία μου στο βολευ του Φλοισβου.. Πρωτάθλημα με απόλυτη ησυχία. Όλοι μαζί ενωμένοι νέοι και παλιοί αναγνωριζοντας ο καθένας τις ικανότητες του στο μάρκετινγκ και στην διοίκηση να πάμε το σύλλογο μπροστά. Πρέπει να γίνουν χιλιάδες αλλαγές όλοι μαζί αποφασισμένοι… ΚΑΙ να ξεχάσουμε τους πανηγυρισμούς… Από αύριο κιόλας δουλειά.. Δουλειά.. Δουλειά…. Φέτος ένοιωσα πολύ μονος
Του χρόνου πρέπει όλοι μαζι
Οποίοι δεν μπορούν ή δεν θέλουν ας καθίσουν στο πλαι
Ας ξεκινήσουμε από αύριο για το μετοχικό κεφάλαιο για να ιδρύσουμε την ΚΑΕ
240 μετοχές των 1000 ευρω
Συνταχθείτε μαζί μου στο μετοχικό κεφαλαιο
Αποδείξτε ότι ο Μίλωνας έχει κόσμο που μπορεί να διαθέσει 1000 ευρώ από το υστέρημά του για να μετουσιωσει την αγάπη του αγάπη 100 χρόνων ιστορίας.
Είμαι σίγουρος ότι πολύ γρήγορα θα συγκεντρωθεί το ποσον
Απευθύνομαι
Πρώτα στο δσ
Μετά στα μελη
Μετά στους φιλους
Μετά στους χορηγους
Ελάτε όλοι μαζί χωρίς αντιπολιτευτικη διάθεση να κάνουμε τις υποδομές μας πρώτες στην Ελλαδα
Ελάτε να γράψουμε ιστορια
Δ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ.. τηλ. 6944345377
ΥΓ….. Οι μέτοχοι θα δικαιουνται και 3 απλα διάρκειας δωρεάν η ένα vip ευχαριστω»

Σχετικά άρθρα