Με μια καυστική ανάρτησή του και ο γενικός αρχηγός της Νίκης Βόλου, Δημήτρης Κανούλης, σχολιάζει το lockdown στο μπάσκετ που παραμένει, ενώ την ίδια ώρα έχουν ανοίξει άλλες κοινωνικές δραστηριότητες.

Συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής:

Aπό την ημέρα που πήγαμε σε lockdown λόγω Covid, νομίζω η πλειοψηφία το δέχτηκε και τήρησε όσο μπορούσε όλα τα μέτρα που επιβλήθηκαν μέχρι και σήμερα. άρα δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν σεβαστήκαμε όλα τα μέτρα κατά της ασθένειας. Πολλοί έκλεισαν μαγαζιά και επιχειρήσεις, κόσμος σταμάτησε να δουλεύει, τα παιδιά σταμάτησαν να πηγαίνουν σχολείο και μαζί σταμάτησε και ο Αθλητισμός για πολλούς από μας.

Όλα μπήκαν σε μια καραντίνα διαρκείας και γενικά η ζωή που είχαμε άλλαξε. Όλα αυτά για το κοινό καλό τέλος πάντων, και για να μην αυξηθούν τα κρούσματα και χειροτερέψουν τα πράγματα. Σκέφτηκα τόσο καιρό να μην γράψω τίποτα, γιατί σκεφτόμουν και σεβόμουν και αυτούς που πέρασαν την ασθένεια, είτε ελαφρά είτε σοβαρά, όπως και αυτούς που έχασαν ανθρώπους. Αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε διακρίσεις μετά από τόσο καιρό στο τι ανοίγει και στο τι κλείνει. Δηλαδή τώρα ας πούμε, εγώ που δεν έχω κάνει ποτέ σκι στη ζωή μου, αφού ανοίγουν τα χιονοδρομικά, να το αρχίσω;

Ή να αρχίσουμε να πηγαίνουμε στα μαγαζιά κάθε μέρα και καλά για ψώνια όλοι μαζί, ο ένας πάνω στον άλλον, για να πούμε ότι κάνουμε κάτι τέλος πάντων. Και μετά να ψάχνουμε για κατοικίδια να τα πάμε βόλτα έξω.

Aν δεν μπορούμε να μπαίνουμε 15 άτομα σε ένα γήπεδο για προπόνηση και 30 άτομα κάθε Σαββατοκύριακο να τελειώσουμε ένα πρωτάθλημα μετά από τόσους μήνες, τότε γιατί έγιναν όλες αυτές οι θυσίες; Αυτοί στην Εστίαση δηλαδή που περιμένουν 100 και 200 άτομα να περάσουν από το μαγαζί τους για να μπορέσουν να δουλέψουν, πρέπει να ανοίξουν του χρόνου…».

Σχετικά άρθρα