Δήλωση-βόμβα από τον Άντονι Ντέιβις, ο οποίος άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να μετακομίσει στο Σικάγο του χρόνου με αφορμή την παρουσία του στην «πόλη των ανέμων» για την αυριανή αναμέτρηση Λέικερς-Μπουλς!
«Ειλικρινά τίποτα δε συγκρίνεται με το να αγωνίζεσαι σπίτι σου. Γνωρίζετε πως την επόμενη σεζόν θα είμαι ελεύθερος, οπότε όλα μπορούν να συμβούν. Θα δούμε τι θα γίνει» είπε ο σούπερσταρ των Λέικερς απαντώντας για τις πιθανότητες να αγωνιστεί με τη φανέλα των «ταύρων».
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ντέιβις κατάγεται από το Σικάγο και μένει να φανεί πόσο ικανοποιημένος θα είναι από τη φετινή του παρουσία στο Λος Άντζελες, όπου στόχος είναι βέβαια η κατάκτηση του τίτλου.
Lakers star Anthony Davis on possibility of playing for hometown Chicago Bulls in future: “I mean, I am a free agent next year … but we will see.” pic.twitter.com/Y377w1AlAQ
— Eric Woodyard (@E_Woodyard) November 5, 2019



