Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης με ανάρτηση του στα social media εξέφρασε την απορία του για το γεγονός πως οι χαμηλότερες πλην Α2 Ανδρών και Α1 Γυναικών συνεχίζουν να βρίσκονται στον… πάγο.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο πολύπειρος γκαρντ του Αμαρουσίου:

«Δηλαδή απλά κάνω μια ερώτηση…. Τι άλλο πρέπει να γίνει για να ανοίξει το μπάσκετ μέχρι και την τελευταία κατηγορία???? Ανοίξατε α1 γυναικών και Α2 ανδρών και όλα καλά????? Οι άλλοι άνθρωποι παίχτες προπονητές των άλλων κατηγοριών τι θα κάνουν???

Είχατε πει για σταδιακό άνοιγμα. Που είναι????? Πότε??????? Θεωρώ απαράδεκτο και επικίνδυνο άνθρωποι που δεν έχουν αθληθεί ποτέ να αποφασίζουν για τον αθλητισμό… Με τα παιδιά μας τι θα γίνει???? Θα αθληθούν ποτέ???? Θα χαρούν ποτέ???? Μάλλον για εσάς όχι….

Εγώ σαν Γιάννης Γκαγκαλουδης δε θα πάψω να γράφω και να ασχολούμαι με όλο το μπάσκετ κι ας ξεκινήσει η Α2.. Ξεκίνησα από γ εθνική και έφτασα να παίζω 16 χρόνια στην α1… Συνεχίζω να παίζω στην Α2 πέρσι στην Β και πρόπερσι στη Γ… Έχω χρέος να μην ξεχνάω λοιπόν αυτούς τους ανθρώπους που ούτε κορονοϊό έχουν ούτε κατώτεροι από εμάς στην Α2 είναι…. Αυτά και όποιος ακούσει ας ακούσει…»

Σχετικά άρθρα