Ο Νίκος Ζέρβας μετέφερε τα τελευταία νέα του μπασκετικού Ολυμπιακού στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και ενόψει του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ.
Αρχικά, αναφέρθηκε στην κατάσταση του Γουίλιαμς-Γκος, επισημαίνοντας πως γλίτωσε τα χειρότερα, καθώς αντιμετωπίζει ένα ελαφρύ τράβηγμα. «Δύσκολα θα αγωνιστεί την Πέμπτη κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, καθώς δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρει. Το θετικό είναι πως αντιλήφθηκε το πρόβλημα εγκαίρως και αποχώρησε άμεσα για τα αποδυτήρια. Έχει εμπειρία από τέτοιες καταστάσεις και πρόλαβε τα χειρότερα» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Σχετικά με το μέλλον του στον Ολυμπιακό, τόνισε πως ο Αμερικανός γκαρντ αποτελεί μια πολύ καλή επιλογία για την ομάδα, ειδικά από τη στιγμή που οι ποιοτικοί γκαρντ σπανίζουν στην Ευρωλίγκα.
Αναφερόμενος στο ντέρμπι, επισήμανε πως η νίκη είναι το πιο σημαντικό στοιχείο, ενώ πρόσθεσε ότι η ομάδα μπορεί να ωφεληθεί πνευματικά από το γεγονός ότι επικράτησε παρά τις δυσκολίες. «Οι δύο ψηλοί θα μπορούσαν να έχουν καλύτερη αποτελεσματικότητα στις τελικές προσπάθειες, κάτι που είναι ένα ζήτημα προς διόρθωση. Ο Ολυμπιακός πρέπει να το λάβει υπόψη του ότι η συνολική εικόνα ήταν θετική και αξίζει να υπολογιστεί συνολικά» κατέληξε.