Ο Κώστας Παπανικολάου υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις μετά τον τραυματισμό του στη Μόσχα κι ευτυχώς απέφυγε τα χειρότερα στο γόνατο, τη ρήξη χιαστού δηλαδή και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον μία εβδομάδα.

Αμφίβολη για τον αγώνα με τη Μακάμπι (1/11, 21:30) είναι επίσης η συμμετοχή των Μιλουτίνοφ, Ρούμπιτ και Κουζμίνσκας, που προσβλήθηκαν από γαστρεντερίτιδα.

Έτσι, οι νεοαποκτηθέντες Ρότσεστι και Ριντ είναι πολύ πιθανό να κάνουν το ντεμπούτο τους ενάντια στους Ισραηλινούς.

Για το παιχνίδι με την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου ο Κεμζούρα δήλωσε: «Η Μακάμπι Τελ Αβίβ έπαιξε πολύ καλά στα τελευταία παιχνίδια και πήρε μεγάλες νίκες. Είναι από τις καλύτερες ομάδες στην άμυνα, από αυτή ταΐζει την επίθεση. Είναι πολύ ικανοί στο κλέψιμο και ασκούν μεγάλη πίεση στην μπάλα. Είναι μια ομάδα που παίζει σκληρά. Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στο γήπεδό μας. Είναι διαφορετικό παιχνίδι από αυτό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Αναλύσαμε τι έγινε χθες και κοιτάμε το επόμενο. Το πιο σημαντικό είναι ότι όλοι είναι υγιείς και έτοιμοι να παίξουν. Έχουν καλή ψυχολογία.

Τα κλειδιά θα είναι παρόμοια με αυτά του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Πάντα μπορείς να παίξεις καλύτερα, αυτή είναι η φιλοσοφία μου. Χάσαμε κάποια λέι απ, αλλά αντικειμενικά αυτό ήταν το καλύτερο φετινό μας παιχνίδι. Μπορείς να είσαι χαρούμενος με το αποτέλεσμα, αλλά προφανώς θέλω να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας και να είμαστε ακόμη καλύτεροι απέναντι στη Μακάμπι. Εκτιμούμε τη στήριξη και περιμένουμε από τον κόσμο να μας στηρίξει και να μας δώσει ενέργεια κι εμείς θα πεθάνουμε στο παρκέ».

Σχετικά άρθρα