Τον «El Toro», τη νέα του μασκότ, παρουσίασε ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC στον εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Γυναικών.

Ο El Toro αναπαριστά το έμβλημα της ομάδας, τον ταύρο, και φοράει τη φανέλα με το νούμερο 7, με το όνομά του να προέρχεται από την ισπανική γλώσσα.

«Σε μια δύσκολη χρονιά λόγω της πανδημίας, της διακοπής των πρωταθλημάτων αλλά κυρίως σε μια χρονιά με άδεια γήπεδα, η δημιουργία μασκότ συνιστά υπέρβαση για τη διοίκηση της ομάδα μας, δείχνοντας για ακόμη μια φορά πως κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να μεγαλώσει τον ΠΑΣ Γιάννινα WBC σε όλα τα επίπεδα» αναφέρεται σε δελτίο τύπου της ομάδας, με τη σημείωση ότι πρόκειται για τη μοναδική μασκότ γυναικείας ομάδας μπάσκετ τα τελευταία χρόνια και φυσικά στο φετινό πρωτάθλημα γυναικών.

Η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα WBC ευχαριστεί τον χορηγό της WATT+VOLT (Κατάστημα Ιωαννίνων), που πίστεψε στο εγχείρημα και προχώρησε στην υλοποίηση, καθώς επίσης και τη σχεδιάστρια της μασκότ Φόνη Βραζέλη.

«Η επόμενη αγωνιστική σεζόν ευχόμαστε να μας βρει με γεμάτες κερκίδες και πλούσιες δράσεις κοντά στους μεγάλους αλλά κυρίως στους μικρούς φίλους της ομάδας μας, παρέα φυσικά με τον Εl Toro!» καταλήγει το δελτίο τύπου.

Σχετικά άρθρα