Αρχίζει από σήμερα (4/3) η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΚΑΕ Άρης, στην οποία συμμετέχει ο κόσμος της ομάδας.

Η σχετική ανακοίνωση:

“Στη συνέντευξη Τύπου η οποία έλαβε χώρα στις 23/02, η διοίκηση Πρωτοδικείου της ΚΑΕ ΑΡΗΣ ανακοίνωσε την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρείας, στην οποία μπορούν να συμμετάσχουν οι φίλοι της ομάδας, κάτι που είχε εγκρίνει η Γενική Συνέλευση του Α.Σ. ΑΡΗΣ, τον Ιούλιο του 2020.

Ο κόσμος του ΑΡΗ γίνεται «ένα» με την ομάδα μπάσκετ, έχοντας τη δυνατότητα να γίνει συμ-μέτοχος στην ΚΑΕ. Από σήμερα (Πέμπτη 03/03), οι φίλοι του ΑΡΗ μπορούν να αγοράζουν μετοχές της εταιρείας, καταθέτοντας χρήματα στον παρακάτω λογαριασμό της VIVA Wallet:

Ενημερώνουμε ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί και δεύτερος λογαριασμός, προκειμένου να διευκολυνθούν οι φίλοι της ομάδας μας. Με την κατάθεση του ποσού, ο V.SH. (ψηφιακός μέτοχος) στέλνει email με την κατάθεση και τα στοιχεία επικοινωνίας του στο info@arisbc.gr, με θέμα «ΑΜΚ ΚΑΕ ΑΡΗΣ».

Η άντληση κεφαλαίων αφορά στο ποσό των 500.000€ και έχει χρονικό ορίζοντα έξι μηνών. Βέβαια, είναι ευχής έργον, η εν λόγω αύξηση να καλυφθεί το συντομότερο δυνατό, ώστε οι φίλοι του ΑΡΗ να αποκτήσουν άμεσα τις μετοχές και η ομάδα μας να πάρει μία βαθιά οικονομική ανάσα, σε μία πολύ δύσκολη, λόγω πανδημίας και οικονομικής κρίσης, εποχή.

Κάθε μετοχή κοστίζει 10 ευρώ και η μίνιμουμ συμμετοχή είναι η αγορά δύο μετοχών. Υπενθυμίζουμε ότι με την επίτευξη του στόχου άντλησης του ποσού 500.000€, το 100% του ποσού προϋπολογίζεται να πάει σε έκδοση νέων μετοχών. Ταυτόχρονα η ΚΑΕ ΑΡΗΣ θα εκδώσει σε κάθε V.SH. (ψηφιακό μέτοχο) την προσωπική του YELLOW CARD, η οποία θα περιέχει τα ΑΤΗ token που θα αντιστοιχούν στο συνολικό ποσό κατάθεσής του.

Έχοντας να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα από το παρελθόν, ο ΑΡΗΣ καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να σταθεί όρθιος και να γίνει η εταιρεία βιώσιμη και ελκυστική για κάποιον που θα θελήσει να γίνει μεγαλομέτοχός της. Σ’ αυτήν την προσπάθεια, από σήμερα συμμετέχει ενεργά ο κόσμος της ομάδας, ο οποίος δεν την άφησε στα δύσκολα και πλέον γίνεται συμ-μέτοχος για να ξεκινήσει η αναγέννηση του Αυτοκράτορα.

Έλα να ζήσουμε τον ΑΡΗ που ονειρεύεσαι!”

Σχετικά άρθρα