Ο Α.Ο. Αγρινίου έκανε γνωστή την αποχώρηση του Θοδωρή Γιαννακόπουλου, ο οποίος θα αναλάβει χρέη βοηθού προπονητή στη Χάποελ Ιερουσαλήμ στο πλευρό του Αλεκσάνταρ Ντζίκιτς, με τον οποίο έχει συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν στην Μπούντουτσνοστ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας της Αιτωλοακαρνανίας για τον 37χρονο τεχνικό:

«Τη θέση του βοηθού προπονητή στη Χάποελ Ιερουσαλήμ αναλαμβάνει ο Θοδωρής Γιαννακόπουλος.

Με το Θοδωρή έχουμε συνεργαστεί σε τρεις διαφορετικές περιόδους και αποτελεί για μας τεράστια χαρά και τιμή το γεγονός ότι θα βρίσκεται στο τεχνικό τιμ μιας από τις μεγαλύτερες ομάδες του Ισραήλ, που αγωνίζεται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Θοδωρής μας ενημέρωσε για την πρόταση που δέχτηκε από την ισραηλινή ομάδα και φυσικά αποδεχτήκαμε το αίτημά του να αποχωρήσει από το τεχνικό τιμ της ομάδας μας για να βρεθεί στη Χάποελ Ιερουσαλήμ. Εξάλλου έχουμε ξεκαθαρίσει πως δε θα σταθούμε ποτέ εμπόδιο σε μέλη της ομάδας μας που επιθυμούν να κάνουν το βήμα παραπάνω στην καριέρα τους.

Ο Θοδωρής Γιαννακόπουλος ανήκει στην οικογένεια του Α.Ο.Α. Τον ευχαριστούμε για όσα προσέφερε στην ομάδα μας, του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη νέα πρόκληση στην προπονητική του καριέρα και είναι βέβαιο πως θα παρακολουθούμε την πορεία της ομάδας του και τη δική του ελπίζοντας πως θα υπάρχουν επιτυχίες σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει η Χάποελ.

Η ομάδα μας βρίσκεται σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του και τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί το όνομα του νέου βοηθού προπονητή που θα ενταχθεί στο τεχνικό μας τιμ.

Με τιμή

Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ»

Σχετικά άρθρα