Με γραπτή του δήλωση, ο Δημήτρης Βεργίνης εξήγησε τους λόγους που δε συνεχίζει στον Άρη (σ.σ. συμφώνησε με τον Πανιώνιο), αφήνοντας αιχμές για το οικονομικό.

Ο έμπειρος γκαρντ κάνει λόγο για οικονομικές εκκρεμότητες… οκτώ χρόνων, τονίζει ότι έχει χαρίσει χρήματα στο παρελθόν, πάντως δεν παραβλέπει να αφήσει την ευχή του για το μέλλον του Άρη.

«Ο Άρης είναι πάντα στην καρδιά μου είτε είμαι στην ομάδα, είτε όχι. Μετά από μια περίεργη για εμένα χρονιά, θεωρώ ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή, είναι καλύτερο να αποχωρήσω. Προσωπικοί λόγοι, αλλά και το γεγονός ότι έχω πολλές οικονομικές εκκρεμότητες εδώ και 8 χρόνια, οι οποίες δεν έχουν τακτοποιηθεί, με οδήγησαν σε αυτή μου την απόφαση. Έχω χαρίσει χρήματα, έχω χάσει και ποτέ δεν προσπάθησα να φέρω την ομάδα σε δύσκολη θέση με τη στάση μου. Εύχομαι ο Άρης να ξεπεράσει όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και να φτάσει στο σημείο να είναι μια υγιής οικονομικά ομάδα γιατί δεν αξίζει σε αυτήν, αλλά ούτε και στον κόσμο της, να είναι σε αυτήν την κατάσταση. Επόμενος σταθμός στην καριέρα μου, ο «Ιστορικός» Πανιώνιος, γνώριμα λημέρια για μένα. Εις το επανιδείν…» αναφέρει στη γραπτή του δήλωση ο Δημήτρης Βεργίνης.

Σχετικά άρθρα