Η ήττα από τον Παπάγου οδήγησε στην… πόρτα της εξόδου τον Περικλή Ταυρόπουλο από τον πάγκο του Πανιωνίου, καθώς ο πολύπειρος προπονητής παραιτήθηκε και η διοίκηση της ΚΑΕ έκανε δεκτή την απόφασή του.

Ο απερχόμενος προπονητής οδήγησε τους Νεοσμυρνιώτες στην άνοδο στην Elite League και την κατάκτηση του Unicef Trophy την περασμένη σεζόν, ωστόσο οι τρεις ήττες στις επτά πρώτες αγωνιστικές του φετινού πρωταθλήματος επιβάρυναν τη θέση του.

Ήδη έχει αρχίσει η αναζήτηση για τον διάδοχό του αντικαταστάτη και τα πρώτα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι των Άρη Λυκογιάννη, Γιώργου Σκαραφίγκα και Βαγγέλη Αγγέλου.

Η ανακοίνωση:

Η Διοίκηση της Κ.Α.Ε. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, κατόπιν ωρίμου σκέψεως και συνυπολογίζοντας τις συνθήκες, αποφάσισε να κάνει αποδεκτή την παραίτηση του προπονητή της ομάδας, κ. Περικλή Ταυρόπουλου, η οποία υπεβλήθη μετά το τέλος του αγώνα με τον Α.Σ. Παπάγου.

Ο Περικλής θα είναι πάντα ένας πιστός φίλος του Συλλόγου, καθώς εργάστηκε με αφοσίωση κι εντιμότητα έχοντας μεγάλη συνεισφορά στην κατάκτηση δύο τίτλων κατά την περίοδο 2022-2023: Το πρωτάθλημα στον 2ο Όμιλο της Β’ Εθνικής και την άνοδο στην Elite League Ερρίκος Ντυνάν αλλά και το UNICEF TROPHY που μας οδήγησε στο Final 8 του Κυπέλλου.
Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και θα έχει πάντοτε περίοπτη θέση στην καρδιά μας.

Οι φίλοι του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ θα πρέπει να είναι σίγουροι ότι η Διοίκηση της Κ.Α.Ε. θα προχωρήσει σε ό,τι είναι απαραίτητο προκειμένου η αγαπημένη μας ομάδα να πετύχει το στόχο της.

Σχετικά άρθρα