Την απόφαση να αποχωρήσει από τον πάγκο του Παπάγου ανακοίνωσε ο Γιώργος Διμαντόπουλος. Ο 41χρονος τεχνικός, που ανδρώθηκε ως παίκτης στην «ομάδα των στρατηγών», εργάστηκε για δύο χρόνια ως προπονητής και είπε το δικό του «αντίο» με μια συγκινητική ανάρτηση στα social media.

«Όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος έτσι κ αυτό το ταξίδι έφτασε στο τέλος του… Είναι προσωπική απόφαση μου να αποχωρήσω κ να προσπαθήσω να βρω το επόμενο μεγάλο κίνητρο στη νέα μου καριέρα. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους αθλητές που συνεργάστηκα ήταν τιμή μου κ πολύ μεγάλη ευχαρίστηση να δουλεύω μαζί τους ,καθώς κ τον Πρόεδρο της ομάδας τον κύριο Αναστάσιο Καϊμάκη έναν εξαιρετικό άνθρωπο με απόλυτα σωστή αντίληψη για τον αθλητισμό κ τις αρχές που πρέπει να έχει μια ομάδα.

Το ευχαριστώ στον κόσμο κ στη διοίκηση είναι λίγο για ότι ζήσαμε ,για την απόλυτη στήριξη κ αγάπη αυτά τα δύο χρόνια δυστυχώς η πανδημία μας χάλασε τα όνειρα που είχαμε βάλει, παρ’ όλα αυτά ζήσαμε έντονες στιγμές που θα μείνουν στο μυαλό μας από το ότι φτάσαμε να παίξουμε στο κύπελλο Ελλάδας με ομάδα Α1 μετά από πολλά χρόνια μέχρι την τεράστια νίκη μέσα στην Μάνδρα παίζοντας στην παράταση μe έναν μόνο έμπειρο παίκτη κ τέσσερις μικρούς…

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον αρχηγό της ομάδας τον Μιχάλη Υφαντή για την απόλυτη στήριξη, για την αφοσίωση του κ για ότι έκανε για μένα αυτά τα δύο χρόνια…Σας ευχαριστώ όλους η σχέση μας δεν τελειώνει ποτέ έχει μόνο μικρά διαλείμματα. Εύχομαι στην ομάδα μόνο επιτυχίες κ στον νέο προπονητή που θα αναλάβει να είναι καλότυχος κ να του πάνε όλα τέλεια…Εις το επανιδείν…».

Σχετικά άρθρα