Τα δύο τελευταία παιχνίδια με τη συντριβή στη Γερμανία από την Μπεϊρούτ για το FIBA Europe Cup και την ήττα στο ντέρμπι της ΟΠΑΠ Basket League ενάντια στην Πετρολίνα ΑΕΚ… χωρίς να γίνει ντέρμπι, δεν ήταν ό,τι καλύτερο για τον ΑΠΟΕΛ, ο οποίος αν ψάξει για κέρδη θα βρει μόνο τον Γιάννη Γιανναρά.
Ο Κρις Χουγκάζ, που πιστεύει στην ομάδα του και δουλεύει σκληρά με τους παίκτες του, σίγουρα θα θέλει να κάνει delete σε αυτές τις δύο αναμετρήσεις και το μόνο που θα πρέπει να κρατήσουν οι “γαλαζοκίτρινοι”, πέραν από τον Λαρόν Ντέντι, είναι η παρουσία του Γιάννη Γιανναρά, ο οποίος έδειξε πως μπορεί και φέτος να δώσει πολλά πράγματα και γιατί όχι να κάνει τη διαφορά.
Στη Γερμανία είχε 12 πόντους με 4/6 τρίποντα, ενώ στο ματς του Κιτίου ισάριθμους πόντους με 3/7 σουτ έξω από τη γραμμή των 6.75μ, 3 ριμπάουντ και 2 ασίστ. Πρόκειται για ένα παιδί με ταλέντο που αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο για τον ΑΠΟΕΛ και δεν είναι τυχαία τα όσα είχε πετύχει σε πρώιμη ηλικία στην Κύπρο, το γεγονός ότι έπαιξε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα εφήβων με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και “ανάγκασε” τον “Δικέφαλο του Βορρά” να του κάνει συνέχεια επαγγελματικό συμβόλαιο, ενώ έχει εμπειρία από την Α1 με τα Τρίκαλα του Φώτη Τακιανού.