Σε αποκαλύψεις προχώρησε ο πρώην πρόεδρος του Ηρακλή, Κώστα Χαϊτογλου, μιλώντας στον FOCUS 103,6 FM, όταν ρωτήθηκε για την σημερινή κατάσταση στο τμήμα μπάσκετ του Ηρακλή, αλλά και την παλαιότερη, με αφορμή τον ερχομό του Ντέιβιντ Ίνγκραμ στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά όσα είπε:

-“Δύσκολη είναι η σημερινή κατάσταση και ενώ ο Ηρακλής έχει κάνει καλή επιλογή Ελλήνων παικτών, ατύχησε στους ξένους, στον Ντάνιελς και τον Τέρνερ. Δεν θέλω να διακιολογήσω τον Δρακόπουλο, αλλά και οι φίλαθλοι που δικαιούνται να έχουν παράπονα, δεν πρέπει να σβήσουν τα πάντα και να στέκονται στα εφήμερα. Λειτουργεί το θυμικό στην Ελλάδα, αυτό συμβαίνει σχεδόν πάντα. Ο χορηγός βάζει τα λεφτά, επιθυμεί να πετύχει για πολλούς λόγους, πρώτα από όλα για να ακουστεί το όνομά του, να έχει την ανάλογη προβολή, αλλά και να αξιοποιήσει σωστά τα χρήματά του”.

-“Συγκινήθηκα στο Ιβανώφειο, ήταν ωραίες στιγμές και θυμηθήκαμε πώς ήρθε ο Ίνγκραμ, τον οποίο έφερε ο Μάκης Καλανταρίδης, που πήγε και τον είδε σε ένα καμπ στην Αμερική. Από την πρώτη ημέρα που πάτησε το πόδι του, καταλάβαμε όλοι ότι βρήκαμε λαχείο, σκόρερ και αριστερόχειρας, σπάνιο εκείνη την εποχή και φυσικά μας δικαίωσε όλους.

Όταν έφυγε, χωρίσαμε σαν φίλοι, γιατί ο τότε προπονητής μας, ο Θόδωρος Ροδόπουλος είχε άλλο στιλ παιχνιδιού στο μυαλό του και είχε φέρει τον Στοβ Μπαρτ στη θέση του Ίνγκραμ. Παικταράς ο Μπαρτ, αλλά είχε τα γνωστά προβλήματα, που δεν θέλω να τα επαναλάβω. Φιλικά έφυγε ο Ίνγκραμ γι αυτό και γύρισε με αγάπη για όλους, μετά από 28 χρόνια”.

-“Όταν είχε φύγει ο Γκάλης από τον Άρη, του είχα κάνει πρόταση να τον πάρουμε στον Ηρακλή. Συγκεντρωθήκαμε σε ένα χώρο, τα είπαμε πολύ καλά για μιάμιση ώρα περίπου, αλλά δεν δέχθηκε την οικονομική μας πρόταση. Λίγεςμέρες μετά, πήγε στον Παναθηναϊκό. Η κίνηση που κάναμε, έδειξε ότι θέλαμε να σπρώξουμε ψηλά τον Ηρακλή, με την απόκτηση του Γκάλη, αλλά δεν ήρθε ο Νικ και του το θύμισα στη γιορτή του Ηρακλή, το επιβεβαίωσε και είπε ότι ήταν θέμα οικονομικό…”

-“Εγώ τελείωσα από τα διοικητικά, αποσύρθηκα. για τον γιο μου, τον Νίκο, λένε ότι θα μπει στην ομάδα, αλλά πώς θα μπει; Για να μπει, πρέπει κάποιος να τον καλέσει…”

Σχετικά άρθρα