Κάλλιο αργά, παρά ποτέ για τον Πανιώνιο, όπου πέρυσι… ξηλώθηκε για μη αξιοκρατικούς λόγους το προπονητικό τιμ των υποδομών της ομάδας που είχε φέρει τεράστιες επιτυχίες, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό πρότυπο λειτουργίας, αλλά πλέον η δικαιοσύνη αποκαθίσταται.

Η διαχείριση του τμήματος καλαθόσφαιρας από τον Ίωνα Βαρουξάκη έφερε την άνοδο στην Α1, αλλά και τεράστιες ταραχές και προβλήματα στο αντρικό, με τις καταγγελίες των παικτών να “μιλούν” από μόνες τους, ενώ τα χειρότερα έγιναν στις ακαδημίες.

Οι διάδοχοι των προηγούμενων προπονητών (δεν αναφερόμαστε φυσικά σε όλους, καθώς ορισμένοι έκαναν σημαντικό έργο) άφησαν πίσω τους συντρίμμια και από 450, τα παιδιά των υποδομών μειώθηκαν στα 260, οι εγκαταστάσεις δεν συντηρούνταν σωστά και υπήρξε αποτυχία σε σημαντικό βαθμό και στο οργανωτικό κομμάτι της λειτουργίας. Συν τοις άλλοις, τις τελευταίες ημέρες, προσπάθησαν να αποδεσμεύσουν αρκετά παιδιά. Στα αγωνιστικά, το παιδικό και το εφηβικό τμήμα έμειναν εκτός πανελληνίου πρωταθλήματος…

Πλέον, η τάξη πραγμάτων που είχε φέρει τις επιτυχίες στο παρελθόν επιστρέφει! Οι Χρήστος Χριστοδούλου και Χρήστος Βουζουνεράκης, που “πονάνε” την ομάδα όσο λίγοι, είναι μπροστάρηδες διοικητικά στη νέα προσπάθεια και οι Κωνσταντίνος Μελέτης, Γιώργος Μελέτης, Ανδρέας Ζιάκας, Νίκος Τόλιας, Θανάσης Κωνσταντώνης, Παναγιώτης Μουχτούρης, Βασίλης Μπανακάκης και Θεόδωρος Καραμανώλης είναι πίσω, ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλοι, δημιουργώντας ξανά την… Dream Team των υποδομών. Παράλληλα, στα πλαίσια της αξιοκρατίας που υπάρχει ξανά, πλέον, οι υπεύθυνοι αξιολογούν το έργο όλων των περσινών προπονητών και όσοι αξίζουν πραγματικά, θα βρεθούν και τη νέα σεζόν στη θέση τους.

Στην Πλατεία, πλέον, υπάρχει αισιοδοξίας και ο προβληματισμός είναι μεγάλος για το αντρικό, όπου το τοπίο είναι… νεφελώδες μετά το ταραχώδες πέρασμα της προηγούμενης διοίκησης. Το Basketworld.net θα σας ενημερώσει για τις όποιες εξελίξεις…

Σχετικά άρθρα