Μετά τη θητεία του ως βοηθός προπονητή στον Πανιώνιο τη σεζόν 2019-2020, ο Παναγιώτης Ασπρούδης συνεχίζει να εμπλουτίζει το βιογραφικό του, καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Basketworld.net έχει έρθει σε συμφωνία με τον Α.Ο. Αγρινίου (Α2 Ανδρών) όπου τη νέα αγωνιστική περίοδο θα βρίσκεται στο τεχνικό τιμ επίσης από τη θέση του βοηθού τεχνικού.

Η ανακοίνωση της συνεργασίας των δύο πλευρών αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα από την ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας πολύ σύντομα και ασφαλώς πρόκειται για μια σημαντική εξέλικη για τον 45χρονο Αρτινό προπονητή, ο οποίος -αξίζει να θυμίσουμε- ότι το καλοκαίρι του 2019 κλήθηκε να οργανώσει το πρόγραμμα -σύμφωνα με αυτό του Βυζαντινού όπου είναι επικεφαλής- της κορυφαίας Ακαδημίας Μπάσκετ «Sam Douglas».

Αποδεχόμενος την πρόσκληση της ομοσπονδίας της Ιορδανίας, ο Παναγιώτης Ασπρούδης είχε μιλήσει σε τοπικό σεμινάριο προπονητών προσφέροντας τεχνογνωσία σε εξειδικευμένο camp βελτίωσης ατομικών ικανοτήτων με πολύ μεγάλη συμμετοχή αθλητών από Ντουμπάι, Κατάρ, Αμπού Ντάμπι, Παλαιστίνη, Ισραήλ, Αίγυπτο και φυσικά από Ιορδανία.

Πλέον στον Α.Ο. Αγρινίου, ο νεαρός κόουτς θα επιχειρήσει να προσφέρει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υπηρεσίες του στην ομάδα, η οποία μετά την περσινή… περίεργη σεζόν λόγω κορωνοϊού και οικονομικών ζητημάτων, θα προσπαθήσει φέτος να κάνει μια νέα αρχή στο πιο ανταγωιστικό πρωτάθλημα των εθνικών κατηγοριών.

Σχετικά άρθρα