Η «βαριά» ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ φέρνει ραγδαίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό, με τον Ράντονιτς να παίρνει τα «κλειδιά» της ομάδας και να έχει το ελεύθερο να προχωρήσει σε όποια αλλαγή θέλει στο ρόστερ, έχοντας σημαντικό μπάτζετ στα χέρια του.

Ενώ λοιπόν κανένας παίκτης του ρόστερ δεν μπορεί αυτή την στιγμή να αισθάνεται σίγουρος για την θέση του, οι απομακρύνσεις ξεκίνησαν -όπως αποκάλυψε το «Slam Dunk» του «SDNA»- από τον Γιάννη Ζαφειρόπουλο, που είχε το πόστο του διευθυντή του αγωνιστική τμήματος και πλέον αποτελεί παρελθόν από την θέση του.

Υπενθυμίζουμε πως είχε προηγηθεί η απομάκρυνση του Αργύρη Πεδουλάκη από τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή, με τον «στρατιώτη» της ομάδας πάντως να παραμένει στον Σύλλογο, αναλαμβάνοντας το κομμάτι των Ακαδημιών.

Αναλυτικά το σχετικό απόσπασμα:

«Προς ώρας πάντως, κρατήστε μια ακόμα απομάκρυνση που δεν είναι ασήμαντη κι ας μην είναι γνωστός στο ευρύ κοινό. Παρελθόν αποτελεί κι ο Γιάννης Ζαφειρόπουλος, διευθυντής του αγωνιστικού τμήματος. Για να δούμε ποιοι θα είναι οι επόμενοι…».

Πηγή: olaprasina1908.gr

Σχετικά άρθρα