Στην Τυνησία για δεύτερη φορά στην καριέρα του βρέθηκε την αγωνιστική περίοδο που μας πέρασε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος και έφερε εις πέρας την αποστολή του με απόλυτη επιτυχία.

Η Ετουάλ Σουζ εμπιστεύτηκε τις τύχες της στον έμπειρο τεχνικό, ο οποίος έφερε εις πέρας την όχι και τόσο εύκολη αποστολή που ανέλαβε, δεδομένων των συνθηκών και του μειωμένου μπάτζετ. Παρόλα αυτά κατάφερε να φέρει τους Τυνήσιους στην τρίτη θέση του εγχώριου πρωταθλήματος με ρεκόρ 24-6, αν και μέχρι το δεύτερο γύρο βρισκόταν στη δεύτερη θέση της κατάταξης.

Με δηλώσεις του στο Basketworld.net, ο κόουτς Παπαδόπουλος έκανε το δικό του απολογισμό, επισημαίνοντας: “Είχαμε πολύ μικρό μπάτζετ σαν κλαμπ. Πήραμε την απόφαση από κοινού με τη διοίκηση να βάλω να παίξουν δύο νεαρά παιδιά σαν future projects και τα πηγαν περίφημα παρότι κλήθηκαν να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Η εξέλιξη αυτή ικανοποίησε και τη διοίκηση που θα έχει για τη νέα χρονιά μια δική της βάση παικτών. Μέχρι τον κορονοϊό όταν και σταμάτησαν όλα, ήμασταν ανάμεσα σε δεύτερη και τρίτη θέση, ενώ συνεχίζαμε και στον θεσμό του κυπέλλου, τίτλο τον οποίο είχα κατακτήσει πριν τρία χρόνια και είναι και ο τελευταίος που έχει κερδίσει από τότε η ομάδα. Παίξαμε ένα ευρωπαϊκό στυλ μπάσκετ με low budget και η διοίκηση έμεινε ευχαριστημένη από την προσπάθεια όλων. Δεν προλάβαμε να συζητήσουμε ακόμα για τη νέα σεζόν γιατί έκλεισαν όλα λόγω της πανδημίας. Η αλήθεια είναι πως θα προτιμούσα κάτι πιο βατό αποστασιακά λόγω οικογένειας, αλλά το μπάσκετ είναι ίδιο παντού και ο επαγγελματίας αν μπορεί και τον θέλουν, πρέπει να πηγαίνει οπουδήποτε”.