Μετά τις φανέλες του Μάικ Ντ’ Αντόνι (νο8) και του Άρθουρ Κίνεϊ (νο18) η Αρμάνι Μιλάνο αποφάσισε να αποσύρει και αυτή με το νο11 του Ντίνο Μενεγκίν, ο οποίος υπήρξε βασικότατο στέλεχος της σπουδαίας Τρέισερ Μιλάνου τη δεκαετία του ’80.

Ο θρύλος του ιταλικού μπάσκετ αγωνίστηκε στην Ολίμπια Μιλάνο από το 1980 έως και το 1990, ενώ ήταν και η ομάδα στην οποία ολοκλήρωσε την καριέρα του το 1994.

Η τελετή της απόσυρσης της φανέλας με το «11» θα πραγματοποιηθεί στο περιθώριο του αγώνα με την Μακάμπι Τελ Αβίβ για τη Euroleague στις 19 Νοεμβρίου.

«Πρόκειται για μια πολύ ευχάριστη έκπληξη. Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Αρμάνι, τον πρόεδρο Πανταλέο Ντελ’ Όρκο, τον Ετόρε Μεσίνα και όλον τον οργανισμό της ομάδας. Το να αποσυρθεί η φανέλα που φορούσα αποτελεί προνόμιο που λίγοι μπορούν να έχουν. Είναι μια αναγνώριση για μένα, αλλά και για τους συμπαίκτες μου, με τους οποίους προχωρήσαμε μαζί σε αυτό το μονοπάτι» δήλωσε ο 69χρονος σήμερα Μενεγκίν αναφορικά με την απόσυρση της φανέλας του.

Σχετικά άρθρα