Ο Εύαθλος Πολυκάστρου δε θα δώσει το “παρών” στις εθνικές κατηγορίες και συγκεκριμένα στη Γ’ Εθνική, όπως έκανε γνωστό ο πρόεδρος της ομάδας, Κωνσταντίνος Γεωργιάδης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Ένας κύκλος έκλεισε, ένας άλλος προφανώς ανοίγει. Μετά από πορεία ετών ιδιαίτερα τα τελευταία 7 με άνοδο και καθιέρωση στην Γ εθνική για 4 χρόνια, και περίπου 45 νίκες συνολικά, δυστυχώς ο ΕΥΑΘΛΟΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ αδυνατεί να συμμετέχει στην Γ εθνική κατηγορία.

Οι λόγοι πολλοί που θα εκτιμηθούν αναλυτικά αργότερα.

Ενδεικτικά η απαξίωση του αθλήματος από την ομοσπονδία και η μετακύληση των οικονομικών υποχρεώσεων στυγνά και μόνο στις ομάδες με δυσβάσταχτα βάρη (ενδεικτικά ένας αγώνας στην έδρα του σωματείου κοστίζει περίπου 350€ έξοδα διαιτητών, γραμματείας κλπ), ένας όμιλος με τεράστιες μετακινήσεις (Λευκάδα, Κέρκυρα, Αγρίνιο κλπ) όταν ο άλλος όμιλος της Θεσσαλονίκης έχει περίπου 9 μετακινήσεις εντός της συμπρωτεύουσας.

Ακόμη η οικονομική πίεση σε έναν νομό που είναι σίγουρα ουραγός είχε και αυτό τις συνέπειες του.

Το ταξίδι όμως συνεχίζεται γιατί τον ΕΥΑΘΛΟ τον αγάπησε σχεδόν όλη η αθλητική κοινωνία της περιοχής και του Νομού γενικότερα και όταν αυτό είναι δυνατό το μέλλον είναι ευοίωνο.

Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όσους αγωνίστηκαν, καθοδήγησαν, συμμετείχαν, πάλεψαν, πόνεσαν, δάκρυσαν, χάρηκαν, απόλαυσαν τον ΕΥΑΘΛΟ μας.

Εις το επανιδείν.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ”

Σχετικά άρθρα