Δυο σπουδαίες μορφές του ελληνικού γυναικείου μπάσκετ, η Λολίτα Λύμουρα και η Όλγα Χατζηνικολάου αποσύρονται από την ενεργό δράση.

«Αναγνωρίζουμε ότι οι αντίπαλες ήταν καλύτερες. Αξίζουν συγχαρητήρια για το πρωτάθλημα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας. Παίξαμε με ψυχή στα πλέι οφ. Ο σχεδιασμός της ομάδας στην αρχή φάνηκε ότι μας επηρέασε. Δεν είχαμε ψηλή. Εγώ θα συνεχίσω να είμαι κοντά στην ομάδα, ως οπαδός. Είμαι Παναθηναϊκός» δήλωσε η Λύμουρα.

Η Χατζηνικολάου είπε: «Είναι πολύ δύσκολη στιγμή. Είμαι πολύ στεναχωρημένη που χάσαμε. Κάναμε υπέρβαση, δώσαμε και την ψυχή μας και θέλαμε να διεκδικήσουμε τον τίτλο στην έδρα του Ολυμπιακού. Ευχαριστώ πολύ τον Παναθηναϊκό γιατί μου στάθηκε από την πρώτη στιγμή. Αξέχαστες οι στιγμές που έζησα εδώ, τους ευχαριστώ όλους. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού αξίζει πολλά. Μετανιώνω που δεν ήμουν περισσότερα χρόνια εδώ. Θα είμαι κοντά στην ομάδα».

Σχετικά άρθρα