Η Βανέσα Μπράιαντ, χήρα του Κόμπι Μπράιαντ, έφθασε σε εξωδικαστική συμφωνία με τις αρχές τους Λος Άντζελες και θα λάβει αποζημίωση 29 εκατομμύρια δολάρια.

Η Μπράιαντ είχε κινηθεί δικαστικά μετά την διαρροή των φωτογραφιών του άψυχου σώματος του θρύλου των Λέικερς, μετά τη συντριβή του ελικοπτέρου όπου έχασε τη ζωή του μαζί με την κόρη του Τζίτζι και 7 ακόμη ανθρώπους.

Αστυνομικοί και πυροσβέστες είχαν τραβήξει φωτογραφίες ακόμη και από τα ακρωτηριασμένα πτώματα του Κόμπι Μπράιαντ και της κόρης του, δείχνοντάς τες στη συνέχεια ακόμη και σε μπαρ της πόλης.

Η κομητεία του Λος Άντζελες συμφώνησε να της επιδικάσει 28,85 εκατομμύρια δολάρια για να διευθετήσει όλες τις αγωγές που σχετίζονται με το δυστύχημα.

Μετά τη συμφωνία, ο δικηγόρος της οικογένειας Μπράιαντ δήλωσε τα εξής: «Αυτό σηματοδοτεί την επιτυχία της θαρραλέας μάχης της κυρίας Μπράιαντ. Πολέμησε για τον σύζυγό της, την κόρη της και όλους εκείνους των οποίων τα μέλη της οικογένειας που έχασαν αντιμετωπίστηκαν με την ίδια ασέβεια. Ελπίζουμε ότι αυτή η δικαστική νίκη και ο συμβιβασμός θα βάλει τέλος σε αυτήν την πρακτική».

Σχετικά άρθρα