Μέσω βίντεο που ανέβασε στο facebook, ο Άρης Νίκαιας καταγγέλλει παραβίαση κανονισμών και αλλοίωση αποτελέσματος από τη διαιτησία του αγώνα με τα Χανιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας της Νίκαιας:

“Το ΔΣ και η επιτροπή καλαθοσφαίρισης του Σωματείου μας μετά από σχολαστική εξέταση του βίντεο του αγώνα της ομάδας μας με τον ΑΟΚ ΧΑΝΙΩΝ στις 25/10 καταγγέλλει ΠΑΡΑΒΑΣΗ κανονισμών και ΑΛΛΟΙΩΣΗ αποτελέσματος από τους διαιτητές και ζητάει με ένσταση που θα υποβάλλει την επανάληψη του αγώνα.

Συγκεκριμένα και ενώ απέμεναν 11 δευτερόλεπτα για τη λήξη του αγώνα (σκορ ισόπαλο 84-84) σφυρίχθηκε αντιαθλητικό φάουλ σε βάρος της ομάδας μας, στο οποίο όπως φαίνεται ξεκάθαρα από το βίντεο υπέπεσε ο αθλητής της ομάδας μας με αριθμό φανέλας Νο 8 (Καρυστινός) στον αθλητή του ΑΟΚ ΧΑΝΙΩΝ με αριθμό φανέλας Νο 16 (Σανδραμάνης). Τις 2 βολές του φάουλ όμως τις εκτέλεσε ο αθλητής με αριθμό φάνελας Νο 7 (Γοργόνης), ο οποίος όπως επίσης ξεκάθαρα φαίνεται στο βίντεο αφενός δεν έχει καμμία συμμετοχή στη φάση, αφετέρου ΣΥΝΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ώστε να εκτελέσει εκείνος τις βολές.

Είναι απορίας άξιον πως οι διαιτητές του αγώνα , που σημειωτέον «έκλεισαν» τα μάτια σε αντίστοιχη περίπτωση αντιαθλητικού φάουλ 2:50 πριν από τη λήξη του αγώνα σε βάρος του αθλητή της ομάδας μας Φρουσκλιά και που είχαν την «ευαισθησία» να ζητήσουν την απομάκρυνση από την εξέδρα μέλους του ΔΣ της ομάδας μας (όπως και έγινε αμέσως) όταν διαμαρτυρήθηκε για την συγκεκριμένη φάση, δεν είδαν αυτή την ΞΕΚΑΘΑΡΗ παράβαση κανονισμών.

Επίσης θέλουμε να ρωτήσουμε και τους υπεύθυνους της αντίπαλης ομάδας αν συμφωνούν με αυτήν την ξεκάθαρη «κλεψιά» που συνειδητά έγινε από τους αθλητές και τον προπονητή τους . Εμείς σεβόμαστε και χαιρετίζουμε την προσπάθεια που γίνεται από τον ΑΟΚ ΧΑΝΙΩΝ για την καθιέρωση του στις Εθνικές Κατηγορίες άλλωστε έχουμε τις καλύτερες αναμνήσεις από τη μία (έως τώρα) φορά που φιλοξενηθήκαμε ως αντίπαλοι στα Χανιά στα πλαίσια της Γ Εθνικής την περίοδο 2017-2018. Φιλοξενία που προσπαθήσαμε να ανταποδώσουμε τόσο εκείνη τη σαιζόν όσο και στον προχθεσινό αγώνα (μάλιστα στείλαμε άμεσα και το βίντεο του αγώνα μόλις μας ζητήθηκε). Αναμένουμε λοιπόν την επίσημη τοποθέτηση του ΔΣ του ΑΟΚ ΧΑΝΙΑ”.

Σχετικά άρθρα