Νέο ραντεβού με την ατυχία είχε ο Γιώργος Φίλλιος, ο οποίος θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ Άρης, ο νεαρός γκαρντ υπέστη κάταγμα στο πέμπτο μετατάρσιο, στο ίδιο ακριβώς σημείο που είχε κτυπήσει και πριν από μερικούς μήνες. Ο Φίλλιος θα υποβληθεί σε εγχείριση, ενώ η επιστροφή του στην δράση αναμένεται σε τέσσερις μήνες.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Η ατυχία δε λέει να αφήσει τον Γιώργο Φίλλιο, ο οποίος υπέστη σοβαρό τραυματισμό κατά τη διάρκεια της προπόνησης του ΑΡΗ Midea.

Ο νεαρός γκαρντ υπέστη κάταγμα στο πέμπτο μετατάρσιο. Είναι το ίδιο σημείο στο οποίο είχε τραυματιστεί προ μηνών και προ ημερών ολοκλήρωσε την αποθεραπεία του, μπαίνοντας σε «κομμάτια» των προπονήσεων της ομάδας. Χθες (23/02) τραυματίστηκε εκ νέου και η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε έδειξε ότι υπέστη κάταγμα. Ο Φίλλιος θα υποβληθεί σε επέμβαση και θα ξεκινήσει αποθεραπεία. Ο χρόνος επιστροφής του υπολογίζεται στα παρκέ στους τέσσερις μήνες.

Η προετοιμασία του ΑΡΗ Midea εν όψει της επανέναρξης των επίσημων υποχρεώσεων συνεχίστηκε με μία μεσημεριανή προπόνηση. Το πρόγραμμα περιλάμβανε βάρη και σουτ. Πέραν του Φίλλιου, απόντες ήταν ο Ρομπέρτο Γκάλινατ και ο Λευτέρης Μποχωρίδης. Αύριο Κυριακή (25/02) η ομάδα έχει ρεπό και θα επιστρέψει στις προπονήσεις τη Δευτέρα 25/02.

Σχετικά άρθρα