Ακόμα δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για το τζάμπολ του πρώτου τελικού μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, αλλά και τις ημερομηνίες των αγώνων.

Οι επίσημες συζητήσεις για την ημέρα και την ώρα του τζάμπολ θα γίνουν την Πέμπτη (9/6), ωστόσο υπάρχουν μερικά εμπόδια που πρέπει να ξεπεραστούν αναφορικά με το χρονοδιάγραμμα.

Αν οι τελικοί ανάμεσα στους αιώνιους ξεκινήσουν το Σάββατο (11/6) στο ΣΕΦ τότε η Εθνική μας ομάδα θα κερδίσει μερικές ημέρες προετοιμασίας ενόψει του ματς με τη Μ. Βρετανία στη Λάρισα (30/6) για τα προκριματικά του Μουντομπάσκετ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του fosonline.gr, ο Παναθηναϊκός είναι αρνητικός αφού δεν θα έχει τον χρόνο να προετοιμαστεί (μια ολόκληρη προπόνηση) και φαίνεται πως θα ζητήσει να διεξαχθεί το πρώτο παιχνίδι την Κυριακή (12/6).

Κάπου εδώ εμπλέκεται η «γαλανόλευκη», καθώς αν η σειρά οδηγηθεί σε Game 5, τότε σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα θα τελειώσουν στις 26 του μήνα και δεν θα υπάρχει χρόνος ξεκούρασης των διεθνών αλλά προετοιμασίας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Δημήτρης Ιτούδης ζήτησε τουλάχιστον μια εβδομάδα προπονήσεων. Με λίγα λόγια, η Επιτροπή πρωταθλήματος και ο ΕΣΑΚΕ έχουν να πάρουν σημαντική απόφαση.

Σχετικά άρθρα