Την επαναλειτουργία τουλάχιστον των ακαδημιών των συλλόγων προτείνει ο Παναγιώτης Νάνης, τονίζοντας χαρακτηριστικά στο «Μagnesiasports» πως «Ας ανοίξουν οι ακαδημίες γιατί είναι ο πνεύμονας του ερασιτεχνικού Αθλητισμού. Έτσι μπορεί να τροφοδοτηθεί με χρήματα μέρος του προσωπικού των συλλόγων και να μπουν οι βάσεις για την επόμενη αγωνιστική περίοδο».

Ο προπονητής του ΓΣ Αλμυρού Βόλου προτείνει μάλιστα και τη μορφή των προπονήσεων για τα παιδιά: «Είναι η μπάλα μέσο μετάδοσης του ιού; Ας κάνουν προπονήσεις χωρίς μπάλα. Ας κάνει κάθε παιδί προπόνηση με τη δική του μπάλα! Ας γίνουν οι προπονήσεις έξω, για να βγουν τα παιδιά από το σπίτι. Δεν γίνεται τόσον καιρό να ασχολούνται μόνο με τρόπους οικιακής διασκέδασης».

Όσον αφορά το τμήμα ενηλίκων, ο Παναγιώτης Νάνης υποστηρίζει ότι: «Από εκεί και πέρα να δούμε αν το επιτρέπουν και τα υγειονομικά δεδομένα ν’ αρχίσει και πάλι η δράση, έστω και για έναν γύρο. Ας βγούμε έξω για προπόνηση. Και να μοιραστούν τα έξοδα για τα τεστ. Αλλιώς και η επόμενη χρονιά θα είναι διαφορετική και όλοι οι παίκτες θα είναι επηρεασμένοι από την κατάσταση αυτή»,

«Όποιος δεν θέλει να μην κατέβει στο πρωτάθλημα αν αρχίσει πάλι. Αλλά την επόμενη χρονιά μην ζητάει κάποιος σύλλογος κάτι παραπάνω όσον αφορά άνοδο κατηγορίας ή παραμονή. Ας μην κρυβόμαστε πίσω από διαμαρτυρίες, και παρασκηνιακά να μην θέλουν ορισμένοι την επανέναρξη, αν και επισήμως τη ζητούν» κατέληξε ο Έλληνας τεχνικός.

Σχετικά άρθρα