Η Μελίκη υπέστη την έβδομή της ήττα, αυτή τη φορά από την Αναγέννηση Καρδίτσας, ένα αποτέλεσμα όμως, το οποίο όπως υποστηρίζει είχε υπεύθυνους τους «τρεις τυχάρπαστους και παντελώς άσχετους με το αντικείμενο διαιτητές».

Αυτό ανέφερε μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση, που εξέδωσε ο σύλλογος της Ημαθίας:

Αναλυτικά:

«Το ΓΕΛΟΙΟΝ της σημερινής αναμέτρησης της ομάδας μας με την ομάδα της Αναγέννησης Καρδίτσας έχει… ονοματεπώνυμα. Οι καθ’ ύλην υπεύθυνοι της ανεπανάληπτης γελοιότητας που βιώσαμε απόψε είναι το διαιτητικό τρίο Παπαθανασίου Στ., Παπαθανασίου Κ. και Κολοκυθάς.

Ένα όμορφο και σε εξαιρετικά αθλητικά πλαίσια παιχνίδι οι τρεις τυχάρπαστοι και παντελώς άσχετοι με το αντικείμενο διαιτητές (σε διαφορετική περίπτωση κατά λογίζεται δόλος οπότε θα πρέπει να είναι διαφορετική η προσέγγιση) κατάφεραν να το τινάξουν στον αέρα γινόμενοι αυτοί ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ πρωταγωνιστές της αναμέτρησης.

Αν με αυτόν τον τρόπο θέλουν να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους για μια ενδεχόμενη πρόσληψη σε τσίρκο επιπέδου MEDRANO τότε το κατάφεραν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να είναι σίγουροι ότι οι θέσεις των κλόουν είναι δικές τους.

Κύριοι της ομοσπονδίας αν αυτός είναι ο αγέρας της αλλαγής που βαυκαλιζόσασταν πάρτε το αλλιώς γιατί ζεχνει από βρώμα και δυσωδία.

Μήνυμα με πολλαπλούς αποδέκτες: αν νομίζετε κύριοι που ασχολείστε από οποιαδήποτε θέση και με οποιονδήποτε τρόπο με το άθλημα, ότι η ομάδα μας απριορι θα αποτελέσει βορά για νοσηρές ορέξεις πλανάσθε πλανην οικτρά.
Στην ομάδα της Αναγέννησης Καρδίτσας ευχόμαστε καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία στην μπασκετική της διαδρομή.

Υ. Γ: για το συγκεκριμένο διαιτητικό τρίο-σούργελο επιφυλασσόμεθα για κάθε νόμιμο δικαίωμα μας με μοναδικό στόχο την προάσπιση των συμφερόντων της ομάδας μας».

Σχετικά άρθρα