Μιλώντας ενόψει του αυριανού (19/1) αγώνα με την Παρτιζάν, ο Εργκίν Αταμάν αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον τρόπο που πρέπει ο Παναθηναϊκός να προσεγγίσει τον αγώνα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τούρκος προπονητής:

«Το χειρότερο είναι να έχουμε διάθεση για πάρτι, γιατί μετά την νίκη επί της Μονακό δεν δουλέψαμε σωστά για μία εβδομάδα, είχαμε και κάποιους τραυματίες και κάποιους άρρωστους παίκτες, οπότε δεν είμαστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι. Το χειρότερο είναι να σκεφτόμαστε το πάρτι, πριν κερδίσουμε ένα παιχνίδι.

Είμαστε σε μία καλή θέση, αλλά υπάρχουν ακόμα 13 παιχνίδια που πρέπει να κερδίσουμε. Η Παρτιζάν είναι μία πολύ πειθαρχημένη ομάδα και αύριο (19/1) θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Παρτίζαν παλεύει σε κάθε παιχνίδι. Στο Βελιγράδι μας κέρδισε ενώ ήταν πίσω με 10 πόντους στα τελευταία τρία λεπτά. Θα είναι καταστροφικό εάν οι παίκτες μου έχουν στο μυαλό τους το πάρτι.

Φυσικά θα υπάρχει πολύς κόσμος εδώ και θα μας δώσει ενέργεια. Αυτό είναι το μόνο θετικό πράγμα. Ελπίζω αυτή η ενέργεια να δώσει έξτρα κίνητρο στους παίκτες, γιατί δεν είδα από αυτούς καλή διάθεση και κίνητρο αυτή την εβδομάδα στο γήπεδο.

Κάθε παιχνίδι στο ΟΑΚΑ είναι must-win, ειδικά όταν στοχεύουμε σε μία από τις τέσσερις πρώτες θέσεις. Η Παρτίζαν είναι μία ομάδα από την οποία χάσαμε στον πρώτο γύρο, γιατί αυτό τώρα πρέπει να κερδίσουμε. Είναι καταστροφή για τη βαθμολογική θέση, αν χάσεις από την ίδια ομάδα δύο φορές.

Όλα ξεκινούν από την άμυνα, αλλά είναι σημαντικό να είμαστε έτοιμοι πνευματικά. Προσπάθησα να προετοιμάσω τους παίκτες μου, αλλά δυστυχώς -πρώτη φορά μιλάω για αυτό- δεν είδα να είναι σωστά προετοιμασμένοι. Ελπίζω να βοηθήσουν με αυτή την κατάσταση οι οπαδοί μας που θα βρεθούν εδώ στο γήπεδο».

Σχετικά άρθρα